Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, September 28, 2010

♥ mengantuk : take 5 ♥

huh ari ni just ada kls geology je pg td.

dlm kul 8 sampai 9.30pg. tp ngntuk gle Ya Rabbi.. gle tul..

ye la sbb lec just bca je kt projector dpn tu..huhu.

so dlm kul 9 lec ckp take 5 cz muka semua dh ngntuk gle.

kitorg pe agi, trus r gi toilet.. bkn nk mmbuang ke ape.
tp snap gmbr..haha.. borink sgt kn..

huh trus segar je mata.

pic di edit by nisa...aku main grab je kt fb... dh mls sgt dh ni...huhu

Sunday, September 26, 2010

♥ bowling tyme ♥


Lpas bkelah bt feringgi, ari sabtu mlm tu aku da balik UTHM..

huhu sedey... xpuas lngsung cuti..rasa kjap sgt2...

balik2 sana ada exam math plak.. sgt tntion..huhu.

lps je quiz math tu, trus kuar gi BP mall dgn fizah, yati n ija.

kuar gi men bowling. huhu.. puas ati.. kuar pg, balik mlm.. haha..

but enjoy gle..huhu..

as usual, gmbr2 yg di snap...






♥ picnic tyme ♥

worait... ni plak kisah piknik kt batu feringgi..

piknik pada 17 sept 2010 iaitu raya ke 7.

huhu. antara yg join, salleh ( tunang kktie ),

kktie (ofcz la ada.hehe) , adeq n mak n aku le..

gi penang cz salleh nk tgk tmpt kkti kja.

kkti da kna transfer kja dri seberang jaya ke belah pulau sana plak.

huhu. so mula2 btolak pg then singgah umh kkti sbb tgu salleh

semayang jumaat then gi batu ferringi then gi taman botani.

pastu balik le sbb da lwt ptg..sampai umh kul 10mlm..

seperti biasa, di bwh adlh gmbr2 yg di snap smasa di sana.huhu






♥ raya, got new nephew ♥

huh raya tahun ni meriah sebab ramai yg balik. semua ada kecuali famili yie dengan abg noran ja sbb depa masing2 raya umh mentua. abg noran blik raya ke2... yie xblik raya thn ni. huhu xda apa yg menarik. penat ada la sebb pg2 dh kuar gi umh tok.. bila blik umh, strt la org mai btandang. Ya Allah.. penatnya hanya tuhan yg tau.. penat gla. aku n adek kja wt air ja xbhnti2 coz rmai tul org mai. dri pg smpai mlm raya ptma tu. huh ! then yg bestnya, kak bsalin mlm tu.. dpt baby boy yg skrg dinamakan muhammad 'irfan aidil..huhu. pg tu elok ja kak bgmbr dgn perut boyot.. mlmnya, baby da kuar..huhu..baby raya.. best ! welcome to da world irfan ! then raya kedua, pg2 kitorg dh blah ke kedah. lari tkut org dtg umh xsmpat nk kuar.hehe bkn pe tkut t lmbt lak smpai jitra..

ni antara gmbr2 yg sempat di snap di pg raya...huhu.. n gmbr baby 1 syawal kita..so cute

ni la baby kak. yg atas ni gmbr famili kak di pg raya.hehe yg bwh ni plak gmbr sorg lagi famili mmber di malam raya. huhu
ok la.. dh suda dh tntang cita di ari raya..huhu. next, cita psl gi picnic di batu feringgi.

♥ sepi ♥

huhu lama gila aku menyepi... nk tau napa?

sebab aku byk kja nk kna settlekn ( konon le ) haha.

yup mmg btul kja byk gila..ass ni ass tu...

tp sbnrnya smpat je nk updated blog ni. haha cuma mls ja aku ni...

alasan je lebey... k, bmulalah pelbagai cer
ita aku nk kongsikan pas ni..

dri raya, picnic n main bo
wling..tgu...



Monday, September 20, 2010

raya dah abeh

raya dh abeh tp mood studi still xdek lg... huh dh dkt sbln aku xupdated blog ni.. last entry, aku bru blik dri kl. pastu cuti raye..dok umh xde tenet. dh terminated. huhu. bnyk sgt2 bnda nk gtau nih tp ngntuk lah.. nnti mlm aku updated yeh..skg ni nk tido dlu lh..huhu..daaa...

leave your link here and i'll drop by