Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, July 17, 2012

Wed. Review

Salam semua readers :

Haha mesti korang tgk tajuk entry tu korg ckp apa la dh basi baru nk review kn.. maklum la dh 3 bulan dh wedding aku ni berlalu.

Tapi lantak la.. ni blog aku n wedding aku. ada aku kesah kome nk ckp apa pun..haha..

Saje la nk wat entry gk..nnti dh lama2 bila baca balik rasa sweet ja kn ada kenangan mcm ni, tgk gmbr2 lama ye dak? huhu.. k2, xnk bebel pjg2...

Sila amik nafas  panjang2 sebab entry seterus terusnya adalah mengenai wedding aku ja :)

WEDDING REVIEW :

2 comments:

  1. suka semuanya.. :) nnati law kitanak kwen,, nak mintak pendapat dia leh.. wahai empunya blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je syg.... tp kite xla pndai pun...hehe..main redah je :)

      Delete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by