Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Saturday, January 22, 2011

best jugak bersukan ni

huhu best jugak ye bila kita dh bersukan. wlupun dgn org yg kita xkenal, tp still kita bleh bsukan sama2. itu la yg terjadi kt aku ptg td...huhu..
ermm mulanya mls nk turun sbb xde kwn nk turun main bola.

http://www.emocutez.com

aku nnti ada test bola jaring so kna slalu blatih la..hehe. then aku turun je la sorg2 sbb tgk kt court xde sape men pn...

http://www.emocutez.com

firstly main shoot goal tipu2 je... dlm 5 minit pastu, ade le segerombolan adik2 ni dtg nk join. aku ape lg dgn sukacitanya mnjemput dorg.

http://www.emocutez.com

mulanya ada 5 org je then rmai lg dtg nk join..huh mmg best r leh main satu full court td. best ! padahal sorang pun aku xknal..hahaha..

http://www.emocutez.com

siap adik tu tlg ajar aku lg mcm mna nk shoot dgn btul..adik tu dulu wakil sekolah..hehe. dari jauh pun dia boleh shoot kot.. giler terer. tgi dia sama aku je ( rendah la tu namanya )hehe tp terer main... suke r td...

kesimpulannya bila nk bersukan xde kwn pun xpe.. ngn sape2 pn bleh masuk. jnji kita kna ramah je kn..huhu... sonok n enjoy ptg td... berpeluh aku...

http://www.emocutez.com

thx ye adik2 n kakak2 yg join aku td =)

Friday, January 21, 2011

suke3 !


hehe nak tau x npe aku suke ???? hoho td kak aku msg.. dia tnya boleh x ajak Mr. B pergi ikut rombongan kktie aku kwen bln 3 ni... hahaha

http://www.emocutez.com

mesti r boleh sgt2 ! sebab b dh lama nk dtg tgk tmpat aku studi ni... hehe. yea2 !

http://www.emocutez.com

suke3 sbb b dtg skali... wuhuuu !
so dua hari la nnti Mr. B ikut kitorg pegi rmbongn knduri dari tepeng ke Bt pahat ( parit sulong ).

http://www.emocutez.com

yea2 suke sgt2 sbb Mr B leh rasa lg rapat dgn famili aku... hehe bestnye... insyaallah....

http://www.emocutez.com

gud luck Mr. B ! sblm ni slalu dtg rmh kjap2 je... kali ni siap bmalam ngn famili aku lg..wawawa...


http://www.emocutez.com

rambut baru...


ok xnak citer pjg2... semalam aku kuar gi perm rambut wt kali ke2..haha

coz yg 1st xbrapa mnjadi... kali ni digital perm yg sgt mnjadi n btul2 puas ati.. n yg pnting ! lg murah dari 1st time buat tau...



ni contoh rambut aku pertama kali wat... dlm 3 ke 4 bln lpas. aku nk curl yg kecik2 tp last2 lpas wat, jd besar2 mcm ni... xnmpk tebal la rmbut aku... ( xkan aku nk ltak gmbr rmbut sbnr aku kot kn ) xbaik...hehe

ok ni cntoh rmbut aku sekarang lps di curl kecik2...sgt puas ati..huhu...

p/s : ade org tnye npe aku xrebonding rmbut, jwpnnya, mk aku xsuka rmbut lurus n Mr. B pun xsuka sgt2 kalau aku rebond rmbut. dia kata x natural ! haha... so aku ikut la 2 org kesayangan aku ni...

( for me, agak cute la kalau wt perm kecik2 ni ) hehe...sbb muka aku sgt bolat... ngeh3!

bersukan? hahaha

hmm bersukan ? wau lamanya aku xdgr pkataan tu hadir dlm diri aku. sbbnya mmg aku sgt mls bsukan kcuali dipaksa. haha.

so rini nk gtau wat ptama kalinya aku kuar beriadah sejak aku mnjadi wrga uthm ni... agaknya dh 6 bln lebih bru aku kuar ptg...haha.. itu pn bkn bsukan sgt. cuma kuar sekejap je gedik2 sana sini bg berpeluh...haha..

mulanya nk main badminton tp angin kuat la pulak...

so aku pun bgambar r... dh angin kuat, mna leh main ye x? haha

so aktiviti tersebut disertai oleh BFF aku ieja, yati n fizah... hehe.. lg sorg mna pegi tah ari tu... ( cik nisa ) huhu.

ni gymnas ke? haha

kwn2 aku yg sentiasa hepi =)

but ! haha ada tapi lg tuh... then aku koko msuk netball.so ari rabu lpas kna men kt padang. msa main mmg puas r berpeluh2 n enjoy gle r coz lama xmain ntball. best siot... tp.... wau ada tp lg...hahaha.. esoknya tu rasalah effect kaki n seluruh bdn ku mnjadi lemah gemalai...haha. efek sbb lama xbsukan n lasak...haha. padan muka... tp skejap je.. lps 2 ari dh ok dh..huhu.. so lpas ni insyaallah leh trunkan berat bdn lah ye...haha..

lec netball dh bg bola. so lpas ni kna rjen turun brlatih sbb nnti netball ade test =)


majulah sukan utk diri sendiri ! haha

Sunday, January 16, 2011

shopping bear ! hehe


http://www.emocutez.com

ok kali ni aku nk citer pasal aku kuar ari sabtu jumaat lepas. aku kuar gi shopping bear kt air itam. dkt je dgn uthm ni..dlm 15km cmtu rasanya. hmm tp xlrt nk citer pnjg2 so lyn gmbr je la ye..huhu.

punya la bnyk patung2 kt kdai ni... bkn kdai ni je...kdai lain pun lg byk..tgk la lorong pn kecik je sbb bear trlalu byk...huhu..leh gila dibuatnya pilih bear2 ni...wawawa

geram kt patung TOM ni... tp mahal gk rm 95... klu amik yg ni, xbleh la beli bnyk2..huhu

bkn aku je yg gila ngn bear2 ni, kwn2 aku pun sama...hehe.. bnyk lg gmbr2 dorg tgh gila... xsempat nk upload..huhu.

kitorg teruja tgk bear sebesar ni n semurah ni.. korg tau brp hrge die? only rm150 doe ! nk beli tp xmuat kete..huhuhu. ( lg tgi dri aku tau ! ) suke3..

alamak !aku telah disnap oleh mamarazi..hoho..tgh pilih bear yg kecik2 ( alvin n the geng ) (tp xbeli pn)

so ni la hasil beli belah aku..hahaha.. 2 ekor bear, 4 ekor chipmunk ! aku punya 2 je... lg 4 aku nk kasi hadiah kt adik aku, kwn aku n my Mr. B =)

setelah penat membeli belah bear, mkn dulu ! hahaha... eh mknn lum smpai... mkn yong tau foo

di mlm ari, aku dan kwn2 aku wt photoshoot dgn bear2 yg telah dibeli..hoho...


mcm dukung ape lg kn..hahaha..

ni hasil kekreatifan kwn2 aku..hahaha

alamak, penindihan berlaku...hahaha...

p/s : kos keseluruhan belian bear dari aku bjumlah rm176/- waaaa tp puas hati...huhu !

http://www.emocutez.com

Thursday, January 13, 2011

♥ sAya pELajaR UTHM ♥

Wau kali kdua join segmen dari BPM ni....

Kali ni salmie nk cite plak pasal tempat salmie tgh bljr skrg... sebenarnya salmie mmg dh bcadang lama dh nk suggest kt crew BPM ni psal blogger antara U ni..xkisah la ipta awam ke ipts ke kn... asalkn bergelar mahasiswa. Sebab salmie tgk blogger dri universiti salmie bljr skrg xramai la.. xtau la knp.. adakah dorg sgt bz? Hahaha..

Ok2, nk tau kt mna salmie bljr ? mesti la kt Universiti Tun Hussein Onn a.k.a UTHM... klu xtau, klik cni ye tgk ---> UTHM ... huhu... ok, salmie bljr dlm jurusan sarjana muda kejuruteraan awam a.k.a civil engineering...huhu. salmie masuk uthm pada 24 julai 2010... sekejap je dh masuk semester kedua.. salmie trus lompat ke thun 2 sbb dh ade diploma.. so skrg ni dah semester 2 tahun 2... dijangka akan abeh studi pada mac atau april 2013... huhu...dh xlama...



Ok, kenangan setakat semester kedua ni mmg byk la... kngn bsama kwn2..nk plak boleh katakana hamper keseluruhan rakan kelas masa bljr kt poly dulu smbung bljr kt cni jugak..so balik2 tgk muka yg sama la kn. Mmg la best bila dh sekepala...mcm u ni kmi yg punya...hahaha.. terlalu byk kenangan manis smpai nk cite pnm mg xabes la kn...huhu..klu nk tau, just follow salmie je la... nnti salmie cite r sikit2...


ni kwn2 dlm kls... ex poly yg sama jugak ni..hehe

dgn baju bengkel UTHM

dpn library yg terbesar di asia tenggara tau...jgn xtau..huhu



dgn my BFF a.k.a kwn best2 baik gle r...huhu

Huhu...so setakat ini je la ek..ckup la tu syarat2 yg BPM kasi..dh cukup semua so boleh la kn join segmen ni...

p/s : sudi2 la student ipta n ipts lain follow salmie ye ^_^ maceh...

Saturday, January 8, 2011

♥ holiday with my family ( pangkor island ) ♥


xde pe sje tringt gi holiday kt pangkor hjung thn lps ( baru je brp ari ) hehe.. lyn je la gmbr2 ni k =)






tu ja...huhu lau xpuas tgk lg, klik je SINI k.... byk lg gmbr2 yg dh di upload =)

p/s : jgn lupa komen ya ^_^


leave your link here and i'll drop by