Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Sunday, November 18, 2012

Belajar Rajen2 Na Ucuk...

Terngiang2 nasihat Mr. Hubby setiap kali nk berpisah..(aku blik johor le)... ayat dia sama ja "Balik sana, belajar rajen2 na ucuk...nanti boleh tlg b...dpt beli ducati monster pun jadi la"..

carian Mr.Google

Amboih sempat lg tu demand...almost 60k okey...baik nek kancil je hujan pun xbasah..ni mahal2 kena hujan n panas jugak..hoho... tp xpa, insyaallah syg..kalau ada rezeki lebih boleh la ye... sy xkn lupakan jasa baik syg menyara study sy ni... n also xkn dilupakan my mummy too...

 tp smart gk kalau pompuan bawak kn..huhu


Sekejap ja rasa kn..tp dh 7 bulan lebih dh aku jadi isteri dia.. time praktikal dulu 3 bulan sempat merasa jd surirumah yg berkerjaya..hehe...gi keja sama2 balik pun sama2..satu opis la katakan..hehe..

7 bulan dh berjaya diharungi berjauhan...tinggal lagi 7 bulan lagi nk mengharungi utk habiskan degree aku ni..akan berjuang habis-habisan sebab xnk sangkut apa2...xmau abeh lmbt..huhu..

Alhamdulillah la...lepas aku kawen, result aku makin ok..naik mendadak.. n yg terbaek stakat ni..walaupun 3 pointer lebih je..atleast meningkat jugak.. aku dh janji dgn Mr. Hubby nk buat yg terbaik, so aku kena kotakan janji aku tu.. (ceh semangat je lebih ) hehee...

Bulan 11 n 12 ni dh start bz dh aku... byk keja kena settlekn... hrp2 aku mampu harungi semua ni..insyaallah...

#Baru lepas Cuti Seminggu dgn Mr. Hubby...still miss him..

Sapa ada Cita Twilight Breaking Dawn Part 1 Plsss

Salam...


 Dh abeh ikhtiar dh ni.. so, merungut je la kt blog ni kn... baru ja lyn cita ni sbnrnya time praktikal ritu. dh tgk dh yg eclipes dgn new moon tu.. so next tgh cari breaking dawn part 1 yg sbnrnya dh release lama thun lepas gi..

tp dh cari merata dh.. ada jumpa DVD kt Popular cita ni tp mhal smpai rm39.90... syg lak rasa tgk 2jam je tp nk bli mhal..huhu... then ada jumpa kt kdai CD tepeng rm25.90...nk beli dh tp last2 salesboy tu ckp ni utk DVD bluray ja..kalau xdak player bluray ni xleh tgk...erghhh geram!

dh cari byk website dh tp xjumpa jugak...byk yg dh di removed or kena banned. jadi tension dh..huhu..

so, sapa2 yg ada cita ni bleh x kongsi2 ngn aku plss...sgt mengharap... =(

#tak lama lagi nk kuar part 2 dh..waaaa

leave your link here and i'll drop by