Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Friday, August 10, 2012

GA kad raya salmie dah ditutup

Secara rasminya GA kad raya Salmie telah ditutup pukul 12 tgh ari tadi dan beberapa orang blogger dh saya hubungi utk penghantaran kad raya Salmie.

Dh ramai yang reply msg saya bagi nama penuh n alamat.. tapi still ada yg belum kasi..maybe xonline lagi kut... so kepada yg lambat kasi tu, kalau kad sampai lambat nnti saya mintak maaf ye.. 

So, saya ucapkan bebanyak terima kasih kepada yg sudi join GA kad raya salmie ni walaupun xseberapa. saya tahu lah still ada yg sudi jenguk blog saya lagi..hehe.

 Ni adalah senarai bloggers yang berjaya.. tahniah n terima kasih ye.

 
 
Saya ucapkan " SELAMAT BERPUASA " & " SELAMAT HARI RAYA " kepada semua bloggers di luar sana. saya mintak maaf kalau ada terkasar bahasa atau terguris hati semasa saya berblogging ni ye..

Lastly, nasihat saya jgn main mercun ye :) main bunga api je...kalau nk main jugak, main mercun pop je...hehe... 

daaaa


Wednesday, August 1, 2012

GA Kad Raya Salmie


Hye Kawan2....

Jom Join GA Kad Raya Salmie !

Syarat2 sangat la senang : -

1. Komen je entry ni dgn slogan 'Saya nak kad raya Salmie sebab .... ' bg je sebab apa2 k...
p/s : jgn lupa bg link blog anda skali. kalau bg facebook lagi bgus.

2. Then kalau nk follow blog ni pun boleh, xnk pun  xkisah...tapi kalau follow, nnti senang la nk gtaw sapa yg menang kn.

3. Hadiah : Salmie akan kasi kad raya kepada 10 orang pemenang dengan komen yg best. Penghakiman ikut suka Salmie la ye..hehe...

4. Tarikh tutup adalah pada 10 September Ogos bersamaan hari Jumaat jam 12 tengahhari. Sebab proses pengeposan kad raya akan dilakukan nnti k...
p/s : Kalau jumlah yang join ni ramai, mungkin pemenang akan bertambah. Tgk ke-excited-an Salmie ye, hehe... 

Senang je kn ?? join la...

Peace =)

Rasa mcm nk wat giveaway plak




Hye bloggers sekalian… lama dh tak updated blog… dh bersawang dh ni..

Terasa macam nk wat giveaway la pulak..tahun ni xuat lagi..so, nk wat jugak la..

Ok, sempena Ramadhan AlMubarak & Hari Raya AidilFitri yang menjelang tiba ni, rasa macam nk kasi kad raya la kt rakan2 bloggers…

Senang ja syarat2nya.. nnti sy updated kt entry baru ye =)

leave your link here and i'll drop by