Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Friday, June 22, 2012

Ops! Banyaknya barang ?

Haha.. entry ni khas utk hubby yg tgh on da way.. tgh drive.. skrg kt hentian air keroh..tgh solat n rehat2..

isteri mu dh berjaya kemas brg. sgt bnyk ok.. tp ok la tu satu sem suma brg byk ni je..bwk blik semua ok.. tgl 3 kotak je kt kolej..ngeee

tp jgn terkejut ye nnti smpai sini tgk brg BB byk sgt..hehe.. xpa bonet keta B kt besar..haha.. xmuat kita letak kt tmpt duduk belakang pulak..

# gambaran barang dari arah belakang..hahaha mcm sikit


 #nah dari depan plak..hambek kau.. plus lg 2 kotak kt luar bilik..ngee..

Ok la tu muat satu katil je..kira sikit la kn..haha


Malam ni kita tgk wayang ek cite MAEL LAMBONG... BB belanja pop corn nnti..hehe..

maceh B.. syg B !

Merdeka !

huhu seronoknya dh abeh exam...

last paper pagi td kul 11.30 am... mechanical & electrical system.. alhamdulillah boleh le jwb..

 # muka hepi exam dh abeh..penat oo.. 7 paper dlm masa 2mgu..


rasa lega dh...hilang satu beban... next, nk kemas2 brg balik kg pulak...

lepas balik kg, ahad ni nk balik manjung. kena kemas rumah pulak satu hal..hoho...

xpa pelan2 kayuh...

hrp semuanya bjalan lancar... insyaallah..

#hubby bertolak lepas zohor :)

Thursday, June 21, 2012

esok last paper exam + hubby dtg esok :)





salam...


xsabarnya nk abeh exam.. last paper esok pukul 8.30 am - 11.00 am kt dewan sebaguna uthm.

esok jugak hubby dtg dri jauh ( manjung ) nak amik brg aku yg tsgt la bnyknya..

tp hubby dtg agak lewat sbb maybe lpas office hour baru bertolak. so, bajet smpai sini dlm kul 12 tgh malam. ( nnti hubby gtaw pak guard nk amik wife - jgn lupa bwk sijil nikah dh la nnti pk guard xcaya pulak..hehehe )

then tido hotel. sabtu baru gerak balik kg. pastu berpenat kmas brg kt rmh baru :)

isnin dh strt LI kt tmpt hubby keja. JPS manjung.. hope warga jps bleh terima aku seadanya...haha berangan. bajet hot.

ok la, nk sambung study. even last paper pun kna pulun study gk..

#teringin nk melancong ke korea ni..hehehe... motif ??

Wednesday, June 20, 2012

Rindu Hubby :)







No words...

Miss him so much tonite *_*

Love u darling ..

Thursday, June 14, 2012

Majlis Bertandang ( 9 Jun 2012 )

Ok, seperti yg dijanjikan... wedding pictures at hubby home's.. Kg. Pantai Besar, Batu Kurau..

Wedding Color Theme - Pink & Light Green :)





















apa kes update blog sebulan sekali?

Haha teruk beno aku ni... janji nk rajen update blog walhal sebulan skali nk update pun mls.. bila updated ja ayt sama keluar "dh bersarang blog ni"... sapa yg wat bersarang klu bkn diri sendiri jugak kn..hehe..

5 ari lepas majlis bertandang kt rmh hubby... so sgt la bz... xsempat pun nk study time study week tu sbb tlg hubby.. kesian dia bnyk bnda nk kna buat..xsmpai hati tgk dia so aku pun dgn rela hati tolong le mana2 patut..

ari tu cadangnya nk duk rmh aku sorg2 study, hubby duk rmh mak dia settlekn persiapan majlis..last2 ada la sehari ja duk kt rmh sorg2 ( sbb mk aku gi jln KL ).. terasa sunyi sgt..then call hubby suruh amik..blik rmh mk dia jugak.. xjauh pun dlm 15 minit je rmh kmi bdua...

Macam ni la rupanya mk aku rasa bila duk rmh sorg2.. sebab tu la dia nk g duk rmh anak2...atleast ada teman nk bcakap.. kesian mk aku. xsabar nk bwk mk tgl ngn aku time aku praktikal ni... kpd adik beradik aku, klu mk nk gi rmh tu, bawak je la..boring oo duk rmh sorg2..xcaya try la..

ok la, next entry aku letak gmbr majlis bertandang tu ye :)

leave your link here and i'll drop by