Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Thursday, May 12, 2011

pemenang 1st GA Sumimie



hye assalamualaikum bloggers...

hah leganya dh abeh final exam. tghari td last paper aku. ni baru de masa nk berblogging :)

seperti yg tertera kt tjuk entry tu, hari ni aku nk umumkan pemenang 1st GA sumimie. kpd sape2 yg tak ingt, bleh refer kt sini balik.

firstly, nak mintak maaf bebanyak la kt korang yg join GA ni. aku amik masa sikit nk umumkan pemenang wlupun dh tutup sebulan yg lepas. hehe

agak bz sebenarnya dgn exam final ni. exam pun amik masa 3 minggu.

ok2, xnk ckp banyak..hehe cian korg tertunggu2... setelah diteliti setiap cadangan anda, aku pilih blogger ni sbgai pemenang sbb aku amat tertarik dgn cadangan dia...

pemenang yang bertuah adalah


jeng



jeng



jeng



pemenangnya ialah anis



aku sangat tertarik dengan cadangan dia wat kad sendiri bersulam. so aku dh buat n hadiahkan kt Mr. B dan Mr. B sangat terharu n menghargai kad tu..

kad ni aku wat dengan penuh kesabaran utk menunjukkan kesungguhan aku.

tp maaf xsempat nk snap. lupa..dh kasi kt Mr. B. nnti aku suh Mr. B snapkan ye.

but kad tu macam kad yg anis wat ni jugak cuma aku buat sulam warna hijau dengan pink :)

tQ so much anis, nnti tlg pm kt fb salmie ye ur address cause salmie nk poskan adiah.

kepada yg xmenang, t bleh cuba lg ye bila salmie wat GA lg nnti. TQ so much for ur support :)

p/s : terasa mcm nk wat 2nd GA plak la...hmmm



Monday, May 9, 2011

Mr. B seorang atlit kayak



hehe pulun je kn tjuk entry tu. actually Mr. B ari ni ade pertandingan berkayak peringkat JPS kt iPoh.

hehe Mr. B wakil JPS Manjung.

pertandingan tadi pukul 2.30 ptg kt sungai ulu kinta. slalu yg aku tau kayak kt laut n tasik je xsangka ada gk kt sg. hehe aku yg xpnh tgk sbnrnya.hehe.


hmm dlm 8 penyertaan, Mr. B dapat gk la tmpat ke 4. kire ok la tu. dia ckp td dia dgn org ke 3 tu sikit sgt bezanya..hehe.


xpe la syg. xde rezeki la tu. hehe. xpe, t kita berkayak dua org plak ye kt teluk batik ke, tmn tasik taiping tu ke ye...

btw, thniah syg ! luv u... u're my hero :)


Sunday, May 8, 2011

tolong saya wahai blogger2 sekalian !



salam semua... sy ade join satu contest sempena hari ibu. nk mintak kawan2 blogger tolong like ye kt fb sy...pls... senang je caranya...


1st, tlg like page ni ye...
klik je pada gmbr ni utk like page anggun pesona ni.

then, tlg like pic sy ni plak kt sini.

klik pada pic ni for voting me..

tQ so much ye ^_^ sayangilah ibu anda
pertolongan anda amatlah sy hargai & di ucapkan ribuan terima kasih :)


Saturday, May 7, 2011

sumpah rindu !

http://www.emocutez.com
adoiii... rindu giler aku kt mamat sekor ni...

nama dia Mr. B hehehe...

xsabar nk jumpa dia minggu dpn...
http://www.emocutez.com
miss u so much darling :)

tgu ye.. lg 2 paper je lg bb nk abeh exam. jumaat depan bb balik ye.

syg pun gud luck ye exam 11 mei ni. jwb dgn tenang jgn gopoh2 ek.
http://www.emocutez.com
lau passed exam ni cepat la sikit nk kompem kn2...hehe.

luv & miss u damn much !!!!

http://www.emocutez.com


http://www.emocutez.com


yg benar,

Tuesday, May 3, 2011

knpa aku mls study ni? adoii


adoi knpa aku betul2 mls study ni. xda mood la nk study. xtau la knpa. sedangkan lusa ni subjek killer lak tu. hish dtg la mood study..pls pls pls....

haih awat tah jadi lagu ni. org len sebok study dari subuh sampei subuh balik. aku ni dari subuh smpai sbuh balik tido ada la bknnya study.huh


huh meow ni pun lagi rajen study dari aku kn?


xtau la. dh la 3 subjek gi xlepas2. paper lusa, then rabu n khmis dpn lagi. hmm semangat nk balik dh ni. jasad je ada kt cni. hati dh lama kt kg...

lingkup jugak result aku sem ni jwbnya. study mmg xmasuk apa pn. Ya Allah..tolong la hmba-Mu ini.
bg la aku ada semangat.pls3...


moga2 result aku sem ni better than last sem...hmm..hope so..

Monday, May 2, 2011

tiket balik kg dh beli, study malas


huh semangatnya nak balik kg. tiket pun dh beli. xsabarnya sbb balik nanti nak holiday kt langkawi.huhu... lama dh gi lngkawi. thun 2009.

huhu. mlsnya nk study. keja ngadap netbook ni ja duk men fb, blog walking n mcm2 agi lah. hah duk tgk maharaja lawak kt utube..hehe. peminat jozan nih =)

k la, nk mandi. dh pening2 dh ni lama sgt ngadap netbook nya. bye2

Sunday, May 1, 2011

next killer paper



hye... still in the mood exam week :)

2 paper dh lepas. HUBUNGAN ETNIK & KEJ.PEMBINAAN. dua2 so-so je la. ada yg bleh jwb ada yg xtau pa...so goreng ja..hahaha..

next 3 paper are the killer's paper.

next paper on 5th May 2011. MATHEMATICS ENGINEERING 2.

takutnya. bnyk nk kna study ni. hmm carry marks pun xbrapa cntik, so kna kerja keras sikit la.

orait, kawan2 doakan sy ye :)

xsbr nk abeh exam ni sbb kakak sy nk blnja gi holiday kt langkawi..hehe..jom2 :)

papai.....out to study :)

leave your link here and i'll drop by