Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Monday, March 29, 2010

* sedey *

camni la rupa aku ketika ni...sedey n penat gle siot...hmm



pergh...ari ni tention siot.... bygkan la kls strt pg td kul 8, pastu time english tu ada listening test n quiz 2.... aku da la lupa nk studi.xtringt pun ada suma tu time kls english...sek bek leh wat..huhu...

then lps kls english trus gi kls teori struktur lak..peh tention gila wat test..bila semak xdpt jwpn...sah2 la jwpn aku salah..ntah2 dpt kosong t...sedey sgt2....
then gi lak kls pngurusan pmbinaan...ok gk la..leh gk jwb tp xpuas ati sbb ada ja org yg meniru test tu...huhu...tp xkesah la...hehe...yg tu pun sek bek aku studi mlm smlm. tp sebabkan studi PP tu la aku xleh wt test n kuiz yg lain dowh...sedey3....

then gi plak ptg tu ada kls hidrologi...yg ni paling aku frust sgt2 kot....ada kuiz..tp aku careless...jwb tah apa2....mmg dpt jwpn yg slh...sah2 mmg salah la...sedey giler tau...paling2 aku frust....=(

aku t nk try jump lec. nk try pujuk dia nk wt requiz blik. mintak2 la dia bg kn...hmm...
lg satu yg aku xpuas ati rini ada la sorg hmba allah ni..dia xpuas ati ngn aku pg td...padahal apa yg aku ckp kt dia tu aku rasa org lain akn anggap biasa je...yg dia sensitif sgt pe hal??? padahal aku rasa selama ni dia lau ckp apa2 lg kasar dari apa yg aku ckp dowh...geram aku..tp sabar je la..mls nk gdo2...xnk timbulkan konflik gi nk2 plak dh nk abeh poly dh pun..xbest r gado2..tp lau dia anggap cmtu sori r... xda niat apa pun..just nk bgurau je...hmm...wak lu????
sok nk jmp my b...xsabarnya,,,windu..huhu... k la..da ngntuk...daa....

Saturday, March 27, 2010

penat !!!!


aku pun penat cm meow ni la.... da trtido td penat sgt...huhu



pergh pnat gila ari ni kja trsgt la byk...itu pun xsmpt gi siap semua...ngn my b pun xsmpt msg lama2...aduh tention sgt2 dowh....letih tul...

Friday, March 26, 2010

aRi niE ? = bEsT / xbEsT ?


huh...arinie mcm2 prasaan ada...best pn ada, xbest pun ada.....




yg bestnya, ari ni xda kls....huhu...dri tghari smlm lagi aku free tau...haha... kiranya klau nk wt kja, mcm2 bleh wt la...sbb cuti dri khms smpi ahd dowh...haha...trpulang pada kehendak je nk ke x kn??? hehe....




yg xbestnya pulak, bnyk kja kna settlekn tp aku ni asyik tangguh2 je tau...mls gila... padahal bertimbun2 kja aku... antaranya....jeng3....hahaha..... aku nk kna settlekan borg jwatan kosong kt b aku ni....nk kna tlg dia isi...mklum la, dia nk isi sendiri pun, dia nun jauh dlm hutan banat nun....haha cian b..... bank pun jauh, kdai mkn jauh, ksimpulannya sgala2nya jauh dri kota n kmudahan....sjuk kt cameron tu smpai ke tulang dia kata....tido mlm pun balut dgn lebih dari 3 helai selimut...cian2...isk3....sedih lak dgr...huhu.....




ok, 2ndly, aku pun nk isi gk borg spa perak tu...mana la tau kot2 dpt kn...so nk gi cc la ptg ni...huhu.... tenet kt umh ni lmbt benor...




3rd, aku ni smlm punya la smangat nk wt report final prjek...siap post kt fcebook lagi xmau tido smlm...padahal....haha...kul 11 dah gone....tah smpai ke mana dh mimpi.... xpa la...mlm ni aku wt la... dgn ass pun byk...nk study lg isnin ni ada 2 test.... xpa2....aku try the best...




huhu k la...nk msak jp....japgi ank2 balik dari sek nk mkn...hahaha ( housemate aku la )..... kesimpulannya... AKU SAYANG MK AKU....hehe.....tiba2 je kn....byeee

Thursday, March 25, 2010

bosan !


waduh3.... bosan gila ari ni...xda apa yg menarik..ari ni gi kls cm biasa pg td ada pjumpaan dgn penyelia final prject...then gi msuk umah warden unit kosong... amik2 gmbr pastu balik la...huhu... pas blik umah, gi kdai bli lauk suma..blik umah miza msak...aku mkn je...haha...pastu on9 smpai sekarang.... nothing weird ari nie...huhu......

Saturday, March 20, 2010

really miss him... huh =(


babe..... really miss my b.... tryin 2 sleep but my mind always thinkin about him...=(

is there anything happen 2 him? god...pls save him... hope u r alright...yeah...myb u r in a sweetdream now.....huh!! try 2 msg u tmrw...nite dear~~~~~~

fuh penat dowh


pnat dowh meng 'updated' blog aku nih...huhu...da lewat nih...supposed to go sleep...really tired but satisfied with the result...nice!

tp sedey...xde gi yg follow...hik2.... xpe la...myb sblm ni not interesting sgtkn...hope it would be better...huhu...k la...tired..got to go...daa

Friday, March 19, 2010

cuti yg membosankan...


fuh...da tinggal lg 2 ari lg cuti ni...tiket pn x beli lagi...ingat nk naik ketaapi lh....huhu...mls la naik bs...brg bnyk nk bwk blik ni....ptg japgi lah beli tiket rasanya...erm...ckp pasal cuti ni...hmm mmg bosan...
meow aku pun jarang2 blik umah...gi ngorat mana tah..bila lpr sgt baru balik..ni yg nk cri meow lain ni...huhu...tikus kt rumah pn tgh wt sukan tahunan...lawan lari kt dlm siling...sonok la diorg meow xda kt umah...hahaha.


dh la xgi cuti mana2...my b plak xblik cuti ni...bosan sgt2 tau...tp xpa la..ni la dugaan bcinta kn??? huhu....walau apa pn, kna la sbr...jnji rock kn...hahaha... k la t ada masa, story mory lg...daaa

Tuesday, March 9, 2010

begin a new life !


huhu.....rini macam hepi n tenang skit...some problem hve been settled....lama dah xtulis blog...bz sgt2....xde masa nk on9 lama2 tau....td pg b dtg umh...dia tukar moto ngn aku...waa sdihnya dia kje kt cameron highland plak. kna supervise projek kt sana...ada tanah runtuh so kja dorg la stabilkan balik...huhu....
hope u hepi there even kita jauh....huhu...cian b kn.... xpe la...lg 2 or 3 mgu kta dating ye...bb pn rindu kt b.... ala mlsnya nk study mlm ni...ada lg satu test esk...huhu...td test tapak xleh jwb sgt...careless!!! geram toi...huhu...
k la...some post have been filtered...huhu...sensitivity somebody.... ader cete n ader mase, story mory lg...huhu...

leave your link here and i'll drop by