Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Sunday, November 18, 2012

Belajar Rajen2 Na Ucuk...

Terngiang2 nasihat Mr. Hubby setiap kali nk berpisah..(aku blik johor le)... ayat dia sama ja "Balik sana, belajar rajen2 na ucuk...nanti boleh tlg b...dpt beli ducati monster pun jadi la"..

carian Mr.Google

Amboih sempat lg tu demand...almost 60k okey...baik nek kancil je hujan pun xbasah..ni mahal2 kena hujan n panas jugak..hoho... tp xpa, insyaallah syg..kalau ada rezeki lebih boleh la ye... sy xkn lupakan jasa baik syg menyara study sy ni... n also xkn dilupakan my mummy too...

 tp smart gk kalau pompuan bawak kn..huhu


Sekejap ja rasa kn..tp dh 7 bulan lebih dh aku jadi isteri dia.. time praktikal dulu 3 bulan sempat merasa jd surirumah yg berkerjaya..hehe...gi keja sama2 balik pun sama2..satu opis la katakan..hehe..

7 bulan dh berjaya diharungi berjauhan...tinggal lagi 7 bulan lagi nk mengharungi utk habiskan degree aku ni..akan berjuang habis-habisan sebab xnk sangkut apa2...xmau abeh lmbt..huhu..

Alhamdulillah la...lepas aku kawen, result aku makin ok..naik mendadak.. n yg terbaek stakat ni..walaupun 3 pointer lebih je..atleast meningkat jugak.. aku dh janji dgn Mr. Hubby nk buat yg terbaik, so aku kena kotakan janji aku tu.. (ceh semangat je lebih ) hehee...

Bulan 11 n 12 ni dh start bz dh aku... byk keja kena settlekn... hrp2 aku mampu harungi semua ni..insyaallah...

#Baru lepas Cuti Seminggu dgn Mr. Hubby...still miss him..

Sapa ada Cita Twilight Breaking Dawn Part 1 Plsss

Salam...


 Dh abeh ikhtiar dh ni.. so, merungut je la kt blog ni kn... baru ja lyn cita ni sbnrnya time praktikal ritu. dh tgk dh yg eclipes dgn new moon tu.. so next tgh cari breaking dawn part 1 yg sbnrnya dh release lama thun lepas gi..

tp dh cari merata dh.. ada jumpa DVD kt Popular cita ni tp mhal smpai rm39.90... syg lak rasa tgk 2jam je tp nk bli mhal..huhu... then ada jumpa kt kdai CD tepeng rm25.90...nk beli dh tp last2 salesboy tu ckp ni utk DVD bluray ja..kalau xdak player bluray ni xleh tgk...erghhh geram!

dh cari byk website dh tp xjumpa jugak...byk yg dh di removed or kena banned. jadi tension dh..huhu..

so, sapa2 yg ada cita ni bleh x kongsi2 ngn aku plss...sgt mengharap... =(

#tak lama lagi nk kuar part 2 dh..waaaa

Sunday, October 21, 2012

3 hari lagi sabar Puan Salmi ^_^

Hari ni hari ahad bersamaan 21 Okt 2012... bermakna lagi tiga hari je lagi nak hari rabu... apa yg bestnya hari rabu?

Hari Rabu ni 24/10 aku nak balik umah..hehe... nk jumpa suami tercinta la kn jumaat ni dh raya aidiladha. tahun ni raya rumah mak mentua kt kg. Pantai Besar. tp dkt ja ngn umah aku pun..dlm 20 min je..hehe.

Sekejap je dh nk raya aidil adha dh.. hmm kalau hampa ingat, ayah aku meninggal dunia pada hari raya haji ni la tahun lepas. tapi 6 Nov 2012. dalam kalendar islam, dh setahun la ayah aku pergi. sekejap ja rasa. ayah meninggal kt rumah Allah ( Mekah ). So, ayah dikebumikan kt sana. aku xberkesempatan lagi nak sampai sana melawat kubur ayah.

 Hari terakhir ayah dgn mak, anak2 n cucu2....

Niat aku suatu hari nanti bila dh keja, aku nk simpan duit gi sana. xdpt buat haji pun gi umrah pun xpa la. janji boleh gi sana melawat kubur ayah n rumah Allah. Kalau boleh nk gi ngn suami, mak aku n adik aku.. tu la niat aku.

Hmm semoga roh ayah dicucuri rahmat. Ayah cuma mengharapkan doa anak2 dia ja sekarang ni.. Mie akan igt suma nasihat ayah selama ni.. semoga roh ayah tenang di sana. AL-FATIHAH...


#Allah amik ayah aku kemudian Allah kurniakan suami kat aku. Betapa Allah sayang kat aku supaya aku ada tempat bergantung. Syukur kepada-MU Ya ALLAH....

Love Messages For Husband




My dear husband, I don't have words to describe what I feel for you. I fall deeper in your love with every passing day. Every moment I spend with you, feels like a dream. I'm madly in love with you.

Our love is like a flower. It is beautiful, radiant, divine, affectionate and pure. I'm so glad to be with you.

Times and seasons are ought to change. But my love for you my beloved, will live forever. I will love and respect you all my life.

I feel so happy around you. When you are not with me, it is your memories that brighten up my gloomy days. I will love you forever!

I don't know the real meaning of love. But, when I hear your voice I can feel my heart skip a beat. When we are together, it feels like I'm a part of some fairytale. I may not know the real meaning of love. And maybe, love is just the way I feel for you. I love you.

The love that you have for me, has transformed my black and white life into something so beautiful and colourful. Thank you so much for coming into my life.

I promise to be by your side forever and for always. I love you. Nothing can do us apart.

Life is not worth living without you. You make me complete. I love you so much. I thank God for blessing me with your love.

It feels like you have pumped a new life into me. I feel like a completely different person. I feel more confident about myself. Thank you so much, for walking into my life and transforming it into something so wonderful.

Thank you for letting me drive your favorite car, for doing the dishes day after day, for cutting my nails and for treating me like a princess. But most of all, thank you for marrying me and for loving me for the person I am. I love you.

All the words in the world would also fail to describe what we share between us. All I can say is, always love me the same way forever. I love you.

Each time I look at you, I just smile to myself and think, 'I certainly could not have done better'. You are perfect the way you are. I love you honey.

I will forever be thankful to Allah S.W.T  for gifting me with you. You are not just my husband, you are my best friend. I know I can always count on you. I love you so much.

Thank you for standing up for me and supporting me, even when the whole world is against me. Even after all these months, I can proudly say, 'My darling husband, you are my hero'. I love you.

There are a million ways I can say that I love you. I don't know which one to pick. All I know is that I love you tons and tons!

All the treasures and luxuries in the world would mean nothing without you being there. You are the jewel of my life. I love you.

Only in hindsight will we be able to see the beauty of our relationship and the journey of our love. Until then, let's keep loving each other!

If there was a perfect way for me to show you how much you mean to me, I'd be the happiest person in the world. Because you really are my whole life and I want to shout that out loud to the world. I love you darling.

You gave me everything I wanted. You taught me everything I needed to know. You helped me with everything when I was down. What more can I ask for?

If I had to make a wish, I'd close my eyes and ask the skies to make you a shining bright star and me the tiny one beside it. This way our love will become immortal even when we are no more in this world.

How does it matter if the world knows that we are a wonderful pair or not? What is important to me is that Allah S.W.T  knows how much we care for each other. May this spirit always stay alive. Love you.

Wherever you might be in the world at this very moment, my love will easily find its way to you. Such is the power of our bond! I love you darling. Stay safe wherever you are.

With the language of love, our hearts also learnt the language of sharing, bonding, fighting, teasing with each other. Let's hope this language of love between us always survives.

A love poem for you wouldn't suffice. I'd have to write a whole epic of love for you my dear husband.

I have not only given my heart away to you, I have also dedicated and given away my soul, my prayers and my very being to you. I don't have anything else left with me to give you my dear husband, I love you.

People wait for the air to fill up with romance by having a candlelit dinner and roses by their side, but for me, romance is in the air 24x7 as long as you're by my side.

For you my dear husband, I make a prayer that no treachery, jealousy, envy, betrayal, lies or misunderstandings come in between us. This will be Allah's biggest gift in my life.

Who needs superheroes and romantic novels to fantasize? I have you and that is more than enough for me! I love you darling.

Sincely,

Your Wife.

Friday, August 10, 2012

GA kad raya salmie dah ditutup

Secara rasminya GA kad raya Salmie telah ditutup pukul 12 tgh ari tadi dan beberapa orang blogger dh saya hubungi utk penghantaran kad raya Salmie.

Dh ramai yang reply msg saya bagi nama penuh n alamat.. tapi still ada yg belum kasi..maybe xonline lagi kut... so kepada yg lambat kasi tu, kalau kad sampai lambat nnti saya mintak maaf ye.. 

So, saya ucapkan bebanyak terima kasih kepada yg sudi join GA kad raya salmie ni walaupun xseberapa. saya tahu lah still ada yg sudi jenguk blog saya lagi..hehe.

 Ni adalah senarai bloggers yang berjaya.. tahniah n terima kasih ye.

 
 
Saya ucapkan " SELAMAT BERPUASA " & " SELAMAT HARI RAYA " kepada semua bloggers di luar sana. saya mintak maaf kalau ada terkasar bahasa atau terguris hati semasa saya berblogging ni ye..

Lastly, nasihat saya jgn main mercun ye :) main bunga api je...kalau nk main jugak, main mercun pop je...hehe... 

daaaa


Wednesday, August 1, 2012

GA Kad Raya Salmie


Hye Kawan2....

Jom Join GA Kad Raya Salmie !

Syarat2 sangat la senang : -

1. Komen je entry ni dgn slogan 'Saya nak kad raya Salmie sebab .... ' bg je sebab apa2 k...
p/s : jgn lupa bg link blog anda skali. kalau bg facebook lagi bgus.

2. Then kalau nk follow blog ni pun boleh, xnk pun  xkisah...tapi kalau follow, nnti senang la nk gtaw sapa yg menang kn.

3. Hadiah : Salmie akan kasi kad raya kepada 10 orang pemenang dengan komen yg best. Penghakiman ikut suka Salmie la ye..hehe...

4. Tarikh tutup adalah pada 10 September Ogos bersamaan hari Jumaat jam 12 tengahhari. Sebab proses pengeposan kad raya akan dilakukan nnti k...
p/s : Kalau jumlah yang join ni ramai, mungkin pemenang akan bertambah. Tgk ke-excited-an Salmie ye, hehe... 

Senang je kn ?? join la...

Peace =)

Rasa mcm nk wat giveaway plak




Hye bloggers sekalian… lama dh tak updated blog… dh bersawang dh ni..

Terasa macam nk wat giveaway la pulak..tahun ni xuat lagi..so, nk wat jugak la..

Ok, sempena Ramadhan AlMubarak & Hari Raya AidilFitri yang menjelang tiba ni, rasa macam nk kasi kad raya la kt rakan2 bloggers…

Senang ja syarat2nya.. nnti sy updated kt entry baru ye =)

Friday, July 27, 2012

Doa Buatmu Suamiku Kekasihku


Ya Allah
Kau ampunilah dosa ku yang telah ku perbuat
Kau limpahkanlah aku dengan kesabaran yang tiada terbatas
Kau berikanlah aku kekuatan mental
Kau kurniakanlah aku dengan sifat keredhaan
Kau peliharalah lidahku dari kata-kata nista
Kau kuatkanlah semangatku menempuhi segala cabaranMu
Kau berikanlah aku sifat kasih sesama insan

Ya Allah
Sekiranya suami ku ini adalah pilihan Mu di Arsy (Al Marfu’atun ‘Ilmi)
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk terus bersamanya
Sekiranya suami ku ini adalah suami yg akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat kasih dan redha atas segala perbuatannya
Sekiranya suami ku ini adalah bidadara untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya suami ku ini adalah yang terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah lakuku serta kata-kataku dari menyakitkan perasaannya
Sekiranya suami ku ini jodoh yang dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi segala kerenah dan ragamnya

Ya Allah
Kau yang Maha Mengetahui apa yang terbaik untukku
Kau juga yang Maha Mengampuni segala kesilapan dan ketelanjuranku
Sekiranya aku tersilap berbuat keputusan
Bimbinglah aku ke jalan yang Engkau redhai
Sekiranya aku lalai dalam tanggungjawabku sebagai isteri
Kau hukumlah aku didunia tetapi bukan diakhiratMu
Sekiranya aku engkar dan derhaka
Berilah aku petunjuk kearah rahmatMu

Ya Allah sesungguhnya
Aku lemah tanpa petunjukMu
Aku buta tanpa bimbinganMu
Aku cacat tanpa hidayahMu
Aku hina tanpa RahmatMu

Ya Allah
Jadikanlah aku isteri yang disenangi suami
Bukakanlah hatiku untuk menghayati agamaMu
Bimbinglah aku menjadi isteri Soleha
Hanya padaMu Ya Allah ku pohon segala harapan
Kerana aku pasrah dengan dugaanMu
Kerana aku sedar hinanya aku
Kerana aku insan lemah yg kerap keliru
Kerana aku leka dengan keindahan duniamu
Kerana kurang kesabaran ku menghadapi cabaranMu
Kerana pendek akal ku mengharugi ujianMu

Ya Allah Tuhanku…
Aku hanya ingin menjadi isteri yang dirahmati
Isteri yang dikasihi
Isteri yang solehah
Isteri yang sentiasa dihati
Amin Ya Rabbi Allamin..


# Hampir 4 bulan bergelar isteri. dan dah 5 minggu hidup bersama. Love u B...

 *** credit to kak irine nadia

Wednesday, July 18, 2012

Wed. Review : Pelamin

Hyep... hari ni nk cite psal pelamin pulak...

Kisahnya, aku nk sangat wat pelamin kt luar rmh sbb bg aku, aku rasa semua org boleh tgk aku bsanding nnti kn..klu dlm rmh sempit sikit...panas pulak tu, nnti org mls nk berhimpit2 masuk tgk..

Tapi mak aku sikit pun xsetuju tau. nk jugak wat pelamin kt dlm rmh...But setelah diyakinkan oleh kakak dan adik aku, mk aku ikut je la..

Pelamin aku xla besar mna pun.. just ada platform n dipasang frame segiempat kt tgh2.. tepi pulak pasang 2 panel kiri n knn... tapi aku puas ati sbb aku nk pelamin yg nnpk bnyk bunga and kk sya ( wedding planner ) berjaya wat seperti yg aku nak.. cuma satu ja, warna scallop kanopi aku xikut kehendak aku..

Actually aku nk warna hitam dgn merah terang tu, tapi masa pasang tu aku tgk org dia dtg psang wrna merah not maroon.. so aku msg kk sya tnya knp bkn merah terang. then kk sya tepon balik mntk maaf..dia cuma ada wrna maroon tu ja..tp kt kanopi pelamin tu wrna merah..kt kanopi meja beradap tu je wrna maroon.. so apakan daya...aku trima ja.. aku ni jenis xcerewet sgt pun..huhu

Pelamin kt rumah aku, temanya wrna merah hitam putih... ni la hasil tangan kk sya...superbb...

suka sebab banyak gk bunga...
  
dari tepi..
  
me n hubby...
 nampak penuh dgn bunga kn..hehe

Ok then ni kisah pelamin kt rumah hubby plak masa majlis bertandang... xdak apa maslah cuma kk sya dtg pasang pelamin waktu mlm n rmh hubby kurang pencahayaan...so, quite challenging gk la kk sya time tu...pelamin rumah hubby pun kt luar gk..kt kanopi luar rmh.. hehe...tp kk sya n crew sgt bgus.. dorg wat mantap punya... sgt cntik...huhu...

tema light green + pink


Ni la hasilnya ...

Suka sgt sbb kaler die sweet n fun 

 
me n hubby yg tutup mata..

that's all about my singgah sana... :)

Tuesday, July 17, 2012

Wed. Review : Hantaran

Nak review pasal hantaran plak. Actually ada kisah di sebalik hantaran ni..huhu.. Biasa la kalau time kenduri majlis kawen ni mesti ada ja yang xperfect kn.. time majlis aku ni hantaran la yg slack..

Kisahnya macam ni, aku buat pelamin kt luar rmh...kt kanopi kt luar rmh. So, masa rombongan pihak lelaki dtg, family aku lupa nk bwk keluar hntaran aku ni. aku lg la xigt apa kn dh atas pelamin..

Hantaran dari pihak laki dorg letak kt tepi pintu, ada la fmily mmber aku bwk masuk letak kt ruang tamu. Tapi nak dijadikan cite, hantaran dari pihak aku dorang xkeluarkan. adoii...

Then dh selesai bersanding, mkn n amik gmbr suma, rombongan lelaki pun balik cmtu je..yg dorang pun xde sape tanya. xteringat jugak ke ape xtau la..

Bila majlis dh slesai baru one of my family member ckp dorg terlupa bwk keluar.. so, apa bleh buat kn.. penat je hias cantik2..huhu..

Tapi disebabkan rmh xjauh pun, aku suruh kawan hubby aku bwk balik rmh hubby aku ptg tu.. tp xtau la rombongan dorg sempat tgk ke x hantaran dari pihak aku tu..hehe..

itu le kisahnya... Silap aku jugak xletak meja tepi pelamin tu. kalau x, letak je siap2 hantaran aku kt situ.nnti tukar je kn..huhu... xpa la, benda dh lepas pun =) itula bahan nk gtau anak cucu nnti pun kn..kenangan....

So, nk review sikit hantaran kedua belah pihak...

Dari Pihak Pengantin Perempuan ( aku le tu )..tema merah hitam putih

 Dari pihak aku aku kasi 7 dulang. Pihak lelaki kasi 5 dulang.. Tapi malangnya aku cuma ada gambar 5 hantaran ja dari pihak aku.. lagi dua hantaran iaitu buah dan sireh junjung xtau knpa xda...nnti aku try cari kt sapa2...upload later k...

 Jam tangan jenama ALBA

 Kacamata jenama RAY BAN

 Facialcare jenama LOREAL men expert

 Kasut jenama CATERPILLAR

Wallet jenama RAY

Then dari pihak pengantin lelaki, tema hijau putih


 Ada 5 dulang semuanya ada gambar..

 Jam tangan jenama ALBA

 Beg tangan jenama SEMBONIA

 Kasut (heels) jenama BONIA

 Purse jenama SWISS POLO

Facialcare jenama LOREAL paris

So, ni la hantaran aku masa kawen ritu, hantaran bawak time resepsi je..majlis bertandang xbawak dh..huhu...


Wed. Review

Salam semua readers :

Haha mesti korang tgk tajuk entry tu korg ckp apa la dh basi baru nk review kn.. maklum la dh 3 bulan dh wedding aku ni berlalu.

Tapi lantak la.. ni blog aku n wedding aku. ada aku kesah kome nk ckp apa pun..haha..

Saje la nk wat entry gk..nnti dh lama2 bila baca balik rasa sweet ja kn ada kenangan mcm ni, tgk gmbr2 lama ye dak? huhu.. k2, xnk bebel pjg2...

Sila amik nafas  panjang2 sebab entry seterus terusnya adalah mengenai wedding aku ja :)

WEDDING REVIEW :

Monday, July 16, 2012

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.



Salam...lama dh rasanya xjoin GA or Segmen ni... zaman bujang2 dulu rajen la.. tp kali ni tetiba rasa teringin plak nk join segmen blog Fadzmie ni.

syarat2 nk join segmen ni sgt la mudah.. ikut ye step kt sini.

1. Follow blog die dgn klik "LIKE" kt Facebook atau Twitter.
2. buat satu entry ringkas... mcm aku ni ler..
3. tampal banner di ats n link ke entry beliau.
4. tarikh tutup 1 ogos 2012.

mudah kan?? try la.

kehidupan bersuami superb best

Salam...

Dh lebih 3 bulan bergelar isteri kepada Mohd Suhaimi.. dan dh 3 minggu tinggal bsama kt rumah sewa di Tmn Mas, Kg. Koh, Sitiawan.

Tapi minggu ni hubby xda..kena gi kursus induksi selama 5 hari.. hari ahad hari tu pg2 driver dtg amik kt rmh..brtolak ke PD kul 7pg... kul 1.30 tghri hubby call ckp dh smpai..

Minggu ni hari ptama kt opis agak boring tnpa hubby.. kalau tak, time minum pg, lunch tghari kompem hubby ajak kuar minum xpun balik umah masak tghari kt rmh... tp ari ni aku still balik rmh gk tghari sbb mak aku ada n mk aku msak tghari nnti..

Rindu hubby sgt2...baru 2 hari je hubby tgl.. mcm mna la nnti nk bjauhan balik dgn hubby selama setahun..ahh tu pkirkn kemudian..haha..

  
gmbr kt ipoh...program marhaban ya ramadan,anjuran jps perak. penceramah org kg aku n hubby jugak, ustaz kazim hj elias. segak berbaju batik dua2 org ni..hehe
 
Hidup dgn hubby sgt seronok.. rasa disayangi teramat sgt. kita kenal perangai sebenar diri masing2... ada orang tnya "best ke kawen?" jawapannya,

                                   "SUPERB BEST !!!"

Dengan dia la kita nk gadoh, nk main kejar2, nk merajuk2, nk pujuk2, then gaduh blik, merajuk balik,pjuk balik, mcm2 la... n yg baling best, dia la jadi imam masa solat kita n dia jugak la teman tidur kita hari2...

Setakat ni mmg indah sgt kehidupan berumahtangga ni... Semoga kebahagiaan ni akan berkekalan hingga akhir hayat insyaallah...

#5 mlm ni mk n adik temankn aku tidur... tidur skali dlm bilik aku :)


Tuesday, July 3, 2012

Intern =)

Hyep !

Almost two weeks of intern.. kt JPS Manjung, sama opis ngn hubby.

Masuk minggu ke 2 dh.. apa yg aku belajar, ada la sikit2... pasal saliran, pasal jalan pertanian...hehe.


Japgi kul 11pg ni nk gi site lagi ngn hubby. tgk flap gate ( pintu air ).

Erm so far seronok sgt hidup ngn hubby. ngadap muka dia ja..haha..

on da way gi keja..hehe...muka tanpa make up..

tapiiii...

Next week hubby kena g kursus kt PD seminggu...waa xbestnya.. nk ikut xleh xdak cuti.haha.

Xpa la..ajak my mummy temankan.

k la, thats all serba sikit pasal intern. updated later k.



Friday, June 22, 2012

Ops! Banyaknya barang ?

Haha.. entry ni khas utk hubby yg tgh on da way.. tgh drive.. skrg kt hentian air keroh..tgh solat n rehat2..

isteri mu dh berjaya kemas brg. sgt bnyk ok.. tp ok la tu satu sem suma brg byk ni je..bwk blik semua ok.. tgl 3 kotak je kt kolej..ngeee

tp jgn terkejut ye nnti smpai sini tgk brg BB byk sgt..hehe.. xpa bonet keta B kt besar..haha.. xmuat kita letak kt tmpt duduk belakang pulak..

# gambaran barang dari arah belakang..hahaha mcm sikit


 #nah dari depan plak..hambek kau.. plus lg 2 kotak kt luar bilik..ngee..

Ok la tu muat satu katil je..kira sikit la kn..haha


Malam ni kita tgk wayang ek cite MAEL LAMBONG... BB belanja pop corn nnti..hehe..

maceh B.. syg B !

Merdeka !

huhu seronoknya dh abeh exam...

last paper pagi td kul 11.30 am... mechanical & electrical system.. alhamdulillah boleh le jwb..

 # muka hepi exam dh abeh..penat oo.. 7 paper dlm masa 2mgu..


rasa lega dh...hilang satu beban... next, nk kemas2 brg balik kg pulak...

lepas balik kg, ahad ni nk balik manjung. kena kemas rumah pulak satu hal..hoho...

xpa pelan2 kayuh...

hrp semuanya bjalan lancar... insyaallah..

#hubby bertolak lepas zohor :)

Thursday, June 21, 2012

esok last paper exam + hubby dtg esok :)





salam...


xsabarnya nk abeh exam.. last paper esok pukul 8.30 am - 11.00 am kt dewan sebaguna uthm.

esok jugak hubby dtg dri jauh ( manjung ) nak amik brg aku yg tsgt la bnyknya..

tp hubby dtg agak lewat sbb maybe lpas office hour baru bertolak. so, bajet smpai sini dlm kul 12 tgh malam. ( nnti hubby gtaw pak guard nk amik wife - jgn lupa bwk sijil nikah dh la nnti pk guard xcaya pulak..hehehe )

then tido hotel. sabtu baru gerak balik kg. pastu berpenat kmas brg kt rmh baru :)

isnin dh strt LI kt tmpt hubby keja. JPS manjung.. hope warga jps bleh terima aku seadanya...haha berangan. bajet hot.

ok la, nk sambung study. even last paper pun kna pulun study gk..

#teringin nk melancong ke korea ni..hehehe... motif ??

Wednesday, June 20, 2012

Rindu Hubby :)







No words...

Miss him so much tonite *_*

Love u darling ..

Thursday, June 14, 2012

Majlis Bertandang ( 9 Jun 2012 )

Ok, seperti yg dijanjikan... wedding pictures at hubby home's.. Kg. Pantai Besar, Batu Kurau..

Wedding Color Theme - Pink & Light Green :)





















leave your link here and i'll drop by