Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, November 30, 2010

♥ officially done - sem 1 ♥


huh secara officially nya aku dh tamat kot sem 1 kt UTHM ni. xsangka dlm xda mood study pn lg, abeh gk aku 1 sem. adoi.. result xtau la lg sbb sem ni aku byk main2. so aku redha je la dgn apa yg aku bkal dpt nnti. dgr kata result kuar 27 dec ni.. wallahua'lam la.. tgu ja..

ari ni pg td aku kms brg2 aku, turun 3 ke 4 trip tah angkut barang gi bilik stor. pnat gle. dh la pg tu xmkn, xmndi trus gi angkut. huh bila dh settle, rasa nk muntah, pening kepala sume ade. nseb baik la ade kt dayat. dia tlg beli mkn kt aku utk tghari td. huhu. then pas mkn, aku trus tido.. biase r aku.mna perut xbuncit.haha.

kul 2.40 aku bgn, mndi siap2 nk gi pulangkan kunci bilik kt pejabat kolej. lps hntr kunci, trus gi bilik PA. hntr fail PA. then gi atm amik duit. pastu trus balik bilik la.

ptg plak aku gi turun amik mknn yg aku dh order. smpai la skrg ni xtau nk wtpe. lps ni nk mndi, mkn, kms gi ape yg ptt, then nk tido awal cz esok nk balik awal. ija kata myb kul 7.. huhu awalnya..tp xpe la.. xksah. t leh smpai sna awal kn.. gpn dorg semua nk blik jauh. cian la klu balik lwt2.. huhu..

papepn, still xsangka aku dh bgalar mahasiswi UTHM selama 1sem. bsyukur sgt2.. alhamdulillah...

lps ni myb lama lak la aku nk updated blog ni cz tenet kt umah lmbab sikit. broadband mmg lmbt. tp xpe. aku akan usahakan.huhu...

bye2 uthm...


Monday, November 29, 2010

♥ merdeka aku akhirnya ♥

cute freedom doll animated pic gif freedomdoll

yeah ! aku dh merdeka !!!! leganya rasa dh beh 5 paper final exam..adooii xtau la ada yg leh wt, ada yg xleh. tgu je la result ujung dec ni..huhu.

tp betapa mlsnya aku nk kms brg. kna packing n ltk semua brg kt stor. adoi.. tu dh separuh dh ltk.ada lg tu..letih2.. t mlm la bru aku kms.hoho...

pas kms, esok nk angkut plak turun bwh.. angkut ngn fizah, yati n ija..huhu. tlg2 menolong la katakan..haha. then ari rabu pg2, bye2 UTHM.... aku akn meninggalkanmu slama sebulan..hoho.. 2 jan 2011 nnti aku dtg balik ye..tguuu...

k la nk tido..ngntuk r... byk msa dh digunakan utk studi.. papai

Sunday, November 28, 2010

♥ aku yg pemalas ♥

huhu aku ni mmg mls tul la.. tau r esok last paper. tp napa la mls sgt ni nk studi. mandarin tu. igt senang ke? 2 jam kredit tu.. adoi xtau la aku ni.. rasa nk balik umah xsabar2 tau. dh la packing brg pn xabeh lg.huhu. pnat dowh nk kna kosongkan bilik. so kna la ngangkut sikit2 brg gi setor. dh la stor kt aras satu. aku ni aras 3. adoyaiii... tp xpe, usaha tu tgga kejayaan ye dak? haha.. chaiyokk2 salmie..u can do it.. ~ wink !

Saturday, November 27, 2010

♥ new room : our style ! ♥

huhu. kali ni nk citer ttg bilik n rumah yang baru di renovate kn. huhu. ruang tamu, bilik kkti n blik aku & adik tlh diperbaharui..huu.. yg bestnya aku n adik telah design sendiri bilik kmi. dari cat, susun atur n cadar, langsir n so on lah. huhu. puas ati dgn kje kmi. so tgk lah ye pembikinan ruang2 ini..

mula dgn ruang tamu :

sebelum dicat

ruang siling


lepas dicat dgn warna biru

lantai baru dibasuh



ni plak ruang bilik kktie.. dia nk sgt wrna pink.. terang lak tu..haha

ok, ni plak ruang bilik aku n adek. sebelum dicat n di 'plaster'

lps dicat wrna purple


then, kmi wat stripe kt picture wall.huhu..cat dgn wrna putih. ada style lah ! hehe

perabot2 telah dibawak masuk


n inilah hasil2nya.. cantik x? huhu


SEKIAN, TERIMA KASIH ! haha

♥ tgk wayang before exam ♥

huhu. xda apa.. mgu lps b4 balik uthm, aku singgah kl dlu umah kk linda. mlm tu aku gi mid valley... jln2 n tgk wayang ngn my cayunk la. tgk cite 'you again'. best tul citer ni..huhu.. ni antara yg smpat di snap dat night. =)





♥ AiDiLadHa 2010 ♥

Sje nk cite pasal raya aji ritu.. rasa best raya sbb leh raya ngn my cayunk..hehe. pg mcm biasa, gi raya umah tok pastu balik gi rmah my cayunk kt pantai besar ( ceh mcm la jauh sgt ). dkt je ngn umah aku. pas raya ngn fmili dia, aku pun gi la beraya bsama. hahaha padahal gi wt photoshoot je kt taman tasik taiping. ni antara gambar2 yg sempat aku upload. sbnrnya byk. ada 80 lebih..huhu.. lau ni tgk, gi kt cni je ye : http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=2101868&id=1176036066
huhu.... layan .....zasss































eh2 ter'upload' byk lak dh... hehe...

♥ beban dh kurang ♥

Huh nmpknya 4 paper dari 5 paper dh settle.. beban paling berat dh lps ptg td. wlupun aku xbrapa leh uat, tp mls dh pkir. t la plak aku pk lau ada masa.haha. ksimpulannya, aku rasa cm dh merdeka wlupun ptg isnin ada last paper, mandarin. tp xpa... aku ada masa 2 ari nk studi mndarin..hehe.. emm ni la apa yg aku rasa ke atas beberapa paper yg dh aku bjaya tempuh. korg phm2 la kn..
selasa 23 nov 2010 ~ TITAS :

rabu 24 nov 2010 ~ GEOLOGI

khamis 25 nov 2010 ~ KENEGARAAN

jumaat 26 nov 2010 ~ MATH ( CALCULUS )
isnin 29 nov 2010 ~ MANDARIN




p/s : dh ngntuk..esok lak aku updated gi ye... byk gi bnda nk story mory ni..hehe

leave your link here and i'll drop by