Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Monday, October 26, 2009

new home, new housemates !!! best !


bestnyer da pindah umh...rasa tenang skit...dorg ni best sgt..even sblm ni rmai dak umh ni yg xknl pn, but kitorg leh jd rpat tau..hepi sgt dok ngn dorg ni..dorg ok jek..xbrkira, ramah..xmalu n mcm2 lg la...pndek kata stkt ni ok lagi la ngn dorg ni..nk mintk tlg apa pn ok jek...bab mkn paling best..duk umh ni keje mkn jek, dh la mkn dorg msak. mmg sve bjet r lau cmni..huhu..lau tau la, bek dgr ckp b...msti da lama hepi lau pindah dlu kn...huhu...em smlm jmp b...best sgt2 dating ngn dia kt ipoh..bg adiah brthday dia..bg jam casio...mmg dia suka sgt smpi kt aku pn dia xlyn..mntang2 la jam tu ori, bukan men suka lagi..tah brp juta kli dia ckp tQ kt aku..huhu..trharu sgt tgk dia hargai pmberian aku tau...syg b sgt2 tau..muaahhh...cyg my b....

2 comments:

  1. hmm beznye.. aku pon penah bagi hadiah jam kat bf aku.. sampai skrang die pakai. bezkan bile die hargai ape g kite bagi =)

    ReplyDelete
  2. hehe tp syg jam ni abeh dia dh xguna sebab aku beli jam couple set plak birthday dia next year tu...hehehe... tp dia still simpan jam ni =)
    rasa dihargai sgt2 bila dia suka...

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by