Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, October 12, 2010

♥ aQuariA with my hONeY ♥

huh da lama x updated blog ni..dkt 2 mgu gk la..

sori r coz bz lately..
nk gtau aku kuar dating pada tarikh yg sangat cantik iaitu 10.10.10....

huhu aku kuar gi aquaria,klcc dgn my hubby..

best sgt leh tgk hidupan laut..
rasa tenang je.

mcm ada kt dasar laut je rasa. tq my luvly baby

coz sudi
tmankan bb jln2. n dia sgt suka dgn birthday

present yg aku kasik...
dia smpai nk nges sbb trharu.

dia xsangka aku tau apa khndak dia.
aku pun xtau la

mcm mna aku terdetik ati nk bg dia mp4 sony tu.


rupanya dia dh aim lama sgt2 dh cuma dia xterbeli je lg.

dia xsangka lngsung aku nk bg kt dia mp4 tu..huhu..


he really appreciate it ! suka gile tgk reaksi dia time

trima adiah tu..huhu..
luv u n always luv u my dear !

ni antara pic yg sempat di snap... tp sebenarnya byk...


just upload mana yg smpat je ye...

(^_^)

kt luar aquaria...

in the tunnel

b with the obor2 hjau

nice pic of turtle !

b dgn kuda laut ! b suke sgt kude laut tu !

ni paling best ! jaws ni lalu ats kpala je...huhu


berat ye syg..hehehe

we are in the sea...hehehe

with obor2


shark attack ! hehe


my luvly cayunk !


jam ni saje aku beli kasi kt die.. couple set.. casio... cun gle.. nmpk sporty sikit

and the last, ni la mp4 yg aku kasi as birthday present to my b... cntik kn... fav colour my b, purple


that's all for today, nnti aku ade gi bnda nk gtau tntg tarikh keramat 10.101.10 ni...



4 comments:

  1. hehe..thx nuyui... dh sebulan xjmpe... hepi sgt2 dat day... nk jmpa pn jauh..sbln skali le jwbnya...

    ReplyDelete
  2. adek : mp4 ni rm299.... ada gi yg murah... mp3 sony... 4gb 259, 2gb 199

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by