Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Thursday, June 14, 2012

apa kes update blog sebulan sekali?

Haha teruk beno aku ni... janji nk rajen update blog walhal sebulan skali nk update pun mls.. bila updated ja ayt sama keluar "dh bersarang blog ni"... sapa yg wat bersarang klu bkn diri sendiri jugak kn..hehe..

5 ari lepas majlis bertandang kt rmh hubby... so sgt la bz... xsempat pun nk study time study week tu sbb tlg hubby.. kesian dia bnyk bnda nk kna buat..xsmpai hati tgk dia so aku pun dgn rela hati tolong le mana2 patut..

ari tu cadangnya nk duk rmh aku sorg2 study, hubby duk rmh mak dia settlekn persiapan majlis..last2 ada la sehari ja duk kt rmh sorg2 ( sbb mk aku gi jln KL ).. terasa sunyi sgt..then call hubby suruh amik..blik rmh mk dia jugak.. xjauh pun dlm 15 minit je rmh kmi bdua...

Macam ni la rupanya mk aku rasa bila duk rmh sorg2.. sebab tu la dia nk g duk rmh anak2...atleast ada teman nk bcakap.. kesian mk aku. xsabar nk bwk mk tgl ngn aku time aku praktikal ni... kpd adik beradik aku, klu mk nk gi rmh tu, bawak je la..boring oo duk rmh sorg2..xcaya try la..

ok la, next entry aku letak gmbr majlis bertandang tu ye :)

1 comment:

  1. sibuk ek skrg uruskan umah tangga, ngan study lagik.. ape pun.. selamat study di samping urus kan umah tangga, hope segalanya dipermudahkan InsyaAllah...

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by