Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, July 17, 2012

Wed. Review : Hantaran

Nak review pasal hantaran plak. Actually ada kisah di sebalik hantaran ni..huhu.. Biasa la kalau time kenduri majlis kawen ni mesti ada ja yang xperfect kn.. time majlis aku ni hantaran la yg slack..

Kisahnya macam ni, aku buat pelamin kt luar rmh...kt kanopi kt luar rmh. So, masa rombongan pihak lelaki dtg, family aku lupa nk bwk keluar hntaran aku ni. aku lg la xigt apa kn dh atas pelamin..

Hantaran dari pihak laki dorg letak kt tepi pintu, ada la fmily mmber aku bwk masuk letak kt ruang tamu. Tapi nak dijadikan cite, hantaran dari pihak aku dorang xkeluarkan. adoii...

Then dh selesai bersanding, mkn n amik gmbr suma, rombongan lelaki pun balik cmtu je..yg dorang pun xde sape tanya. xteringat jugak ke ape xtau la..

Bila majlis dh slesai baru one of my family member ckp dorg terlupa bwk keluar.. so, apa bleh buat kn.. penat je hias cantik2..huhu..

Tapi disebabkan rmh xjauh pun, aku suruh kawan hubby aku bwk balik rmh hubby aku ptg tu.. tp xtau la rombongan dorg sempat tgk ke x hantaran dari pihak aku tu..hehe..

itu le kisahnya... Silap aku jugak xletak meja tepi pelamin tu. kalau x, letak je siap2 hantaran aku kt situ.nnti tukar je kn..huhu... xpa la, benda dh lepas pun =) itula bahan nk gtau anak cucu nnti pun kn..kenangan....

So, nk review sikit hantaran kedua belah pihak...

Dari Pihak Pengantin Perempuan ( aku le tu )..tema merah hitam putih

 Dari pihak aku aku kasi 7 dulang. Pihak lelaki kasi 5 dulang.. Tapi malangnya aku cuma ada gambar 5 hantaran ja dari pihak aku.. lagi dua hantaran iaitu buah dan sireh junjung xtau knpa xda...nnti aku try cari kt sapa2...upload later k...

 Jam tangan jenama ALBA

 Kacamata jenama RAY BAN

 Facialcare jenama LOREAL men expert

 Kasut jenama CATERPILLAR

Wallet jenama RAY

Then dari pihak pengantin lelaki, tema hijau putih


 Ada 5 dulang semuanya ada gambar..

 Jam tangan jenama ALBA

 Beg tangan jenama SEMBONIA

 Kasut (heels) jenama BONIA

 Purse jenama SWISS POLO

Facialcare jenama LOREAL paris

So, ni la hantaran aku masa kawen ritu, hantaran bawak time resepsi je..majlis bertandang xbawak dh..huhu...


1 comment:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by