Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Sunday, November 18, 2012

Sapa ada Cita Twilight Breaking Dawn Part 1 Plsss

Salam...


 Dh abeh ikhtiar dh ni.. so, merungut je la kt blog ni kn... baru ja lyn cita ni sbnrnya time praktikal ritu. dh tgk dh yg eclipes dgn new moon tu.. so next tgh cari breaking dawn part 1 yg sbnrnya dh release lama thun lepas gi..

tp dh cari merata dh.. ada jumpa DVD kt Popular cita ni tp mhal smpai rm39.90... syg lak rasa tgk 2jam je tp nk bli mhal..huhu... then ada jumpa kt kdai CD tepeng rm25.90...nk beli dh tp last2 salesboy tu ckp ni utk DVD bluray ja..kalau xdak player bluray ni xleh tgk...erghhh geram!

dh cari byk website dh tp xjumpa jugak...byk yg dh di removed or kena banned. jadi tension dh..huhu..

so, sapa2 yg ada cita ni bleh x kongsi2 ngn aku plss...sgt mengharap... =(

#tak lama lagi nk kuar part 2 dh..waaaa

2 comments:

  1. akak dok kolej ke umah sewa? klu guna line wifi uthm. leh je pergi kat UCiTV. ada mcm2 movee kat situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok kt hostel tmn u...dh tgk dh semalam..xda jugak..huhu

      Delete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by