Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, February 26, 2013

Hadiah Birthday Selama Setahun

Salam...

Entry kali ni just nk gtau hadiah2 yg dikasi oleh suami aku selama aku jadi suri hidaup dia... kira hadiah besday aku utk setahun la kut sbb bday thun lepas xkawen lgik kn...hahaha...
apa2 ja la ;)

ok, nak mula dh ni..kekeke...

1. Kamera Nikon Cool Pix L25 kalau xsilap la model dia... 

Kamera ni hubby bagi masa honeymoon pertama...kt Langkawi ;)


2. Kancil si kecik ni BHA..
boleh bha kalau kau...hahaha... abaikan cefiro disebelah. ni ja satu2nya gmbr keta yg aku ada...mls nk snap..haha.. cefiro tu encek suami punya...
Katanya senang nk gi KELAS... tp bagi aku senang nk MERAYAPPP hahaha...

3. Toshiba External Hardisk.. 
 banyak cita bleh sumbat dlm ni..cita korea,jepun,cina,omputeh,org itam, org coklet n mcm2 lagi la...lagu pun boleh buh..lagu raya, raya cina, raya india...kekekeke.


 4. Henpon BB a.k.a BLACKBERRY 9320....  
senang nk BBM kawan kelas.. kls cancel, dpt notes ke, dpt tips exam ke...tiru dlm kls ke..opss! hahaha..


Dan yg paling heaven skali dapat ni....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tQ sbb gigih skroll smpai bawah... scroll lagik
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tadaa...



5. DSLR Nikon D3200... 
Walaupun xmahal mcm org lain tp okey la tu. baru nk jinak2...baru nk blajaq..ni pun xdak masa lgi nk bljr amik gmbr lawa sbb bz ngn study (konon la) hehehe...



Sbnrnya bnyk gi hubby bg adiah kt aku, belum tgk baju aku lg ( tpksa beli sbb bdn dh naik,baju bnyk xmuat..hehehe)... 


So, kesimpulannya si somie aku ni sangat33333x la sayangnya kt aku.  
SYGGG DIA JUGAKKK....

Nanti aku dh abeh study, aku akan balas balik jasa dia..

Insyaallah... 

;)


1 comment:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by