Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Monday, March 29, 2010

* sedey *

camni la rupa aku ketika ni...sedey n penat gle siot...hmm



pergh...ari ni tention siot.... bygkan la kls strt pg td kul 8, pastu time english tu ada listening test n quiz 2.... aku da la lupa nk studi.xtringt pun ada suma tu time kls english...sek bek leh wat..huhu...

then lps kls english trus gi kls teori struktur lak..peh tention gila wat test..bila semak xdpt jwpn...sah2 la jwpn aku salah..ntah2 dpt kosong t...sedey sgt2....
then gi lak kls pngurusan pmbinaan...ok gk la..leh gk jwb tp xpuas ati sbb ada ja org yg meniru test tu...huhu...tp xkesah la...hehe...yg tu pun sek bek aku studi mlm smlm. tp sebabkan studi PP tu la aku xleh wt test n kuiz yg lain dowh...sedey3....

then gi plak ptg tu ada kls hidrologi...yg ni paling aku frust sgt2 kot....ada kuiz..tp aku careless...jwb tah apa2....mmg dpt jwpn yg slh...sah2 mmg salah la...sedey giler tau...paling2 aku frust....=(

aku t nk try jump lec. nk try pujuk dia nk wt requiz blik. mintak2 la dia bg kn...hmm...
lg satu yg aku xpuas ati rini ada la sorg hmba allah ni..dia xpuas ati ngn aku pg td...padahal apa yg aku ckp kt dia tu aku rasa org lain akn anggap biasa je...yg dia sensitif sgt pe hal??? padahal aku rasa selama ni dia lau ckp apa2 lg kasar dari apa yg aku ckp dowh...geram aku..tp sabar je la..mls nk gdo2...xnk timbulkan konflik gi nk2 plak dh nk abeh poly dh pun..xbest r gado2..tp lau dia anggap cmtu sori r... xda niat apa pun..just nk bgurau je...hmm...wak lu????
sok nk jmp my b...xsabarnya,,,windu..huhu... k la..da ngntuk...daa....

1 comment:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by