Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Saturday, July 24, 2010

1st day register

wow pnat gle ah rini...bkn rini je, bmulanya pnat aku bile aku dpt tau aku dpt ryuan upu tu.dpt uthm.. sonok gle..tp smpat agi gurau ngn mk ckp xdpt.hehe. then bmula la aku kna settlekn sgala borg2 yg kna isi, then mmber2 aku ckp semuenye settle kn kt uthm je..so aku pn follow je la..huhu

aku strt btolak ari jumaat pg kul 9.45 cmtu...lalu dpn uthm kul 4.30 ptg..dkt 7jam gk la pjlnn tp bhnti kt r n r seremban. then smapi je trus gi prt sulong. tido umh mk tunang kktie aku.

pg2 esoknye trus dtg uthm.. strt dftr kul 8.30pg tp abeh lwt..settle sume dlm kul 11 lebey...pnat siot... lps angkt brg msuk blik 309, aku kpenatan. fmli pn da pnat.so dorg blik.tggl la aku dcni.tp xpe mmber kls aku je dh dkt 20 org kt cni dowh..siap wt kroni gi...hehe..

lps kms2 brg aku relax jp.pastu kul 5.30 ptg ada pjmpn dgn pengetua kolej...abeh kul 7.10ptg...

pastu mlm ni aku nk rht...pg sok kul 9.30 ader perasmian ape tah.wjib hdir...huh....daaa

No comments:

Post a Comment

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by