Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, May 3, 2011

knpa aku mls study ni? adoii


adoi knpa aku betul2 mls study ni. xda mood la nk study. xtau la knpa. sedangkan lusa ni subjek killer lak tu. hish dtg la mood study..pls pls pls....

haih awat tah jadi lagu ni. org len sebok study dari subuh sampei subuh balik. aku ni dari subuh smpai sbuh balik tido ada la bknnya study.huh


huh meow ni pun lagi rajen study dari aku kn?


xtau la. dh la 3 subjek gi xlepas2. paper lusa, then rabu n khmis dpn lagi. hmm semangat nk balik dh ni. jasad je ada kt cni. hati dh lama kt kg...

lingkup jugak result aku sem ni jwbnya. study mmg xmasuk apa pn. Ya Allah..tolong la hmba-Mu ini.
bg la aku ada semangat.pls3...


moga2 result aku sem ni better than last sem...hmm..hope so..

1 comment:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by