Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Thursday, May 12, 2011

pemenang 1st GA Sumimie



hye assalamualaikum bloggers...

hah leganya dh abeh final exam. tghari td last paper aku. ni baru de masa nk berblogging :)

seperti yg tertera kt tjuk entry tu, hari ni aku nk umumkan pemenang 1st GA sumimie. kpd sape2 yg tak ingt, bleh refer kt sini balik.

firstly, nak mintak maaf bebanyak la kt korang yg join GA ni. aku amik masa sikit nk umumkan pemenang wlupun dh tutup sebulan yg lepas. hehe

agak bz sebenarnya dgn exam final ni. exam pun amik masa 3 minggu.

ok2, xnk ckp banyak..hehe cian korg tertunggu2... setelah diteliti setiap cadangan anda, aku pilih blogger ni sbgai pemenang sbb aku amat tertarik dgn cadangan dia...

pemenang yang bertuah adalah


jeng



jeng



jeng



pemenangnya ialah anis



aku sangat tertarik dengan cadangan dia wat kad sendiri bersulam. so aku dh buat n hadiahkan kt Mr. B dan Mr. B sangat terharu n menghargai kad tu..

kad ni aku wat dengan penuh kesabaran utk menunjukkan kesungguhan aku.

tp maaf xsempat nk snap. lupa..dh kasi kt Mr. B. nnti aku suh Mr. B snapkan ye.

but kad tu macam kad yg anis wat ni jugak cuma aku buat sulam warna hijau dengan pink :)

tQ so much anis, nnti tlg pm kt fb salmie ye ur address cause salmie nk poskan adiah.

kepada yg xmenang, t bleh cuba lg ye bila salmie wat GA lg nnti. TQ so much for ur support :)

p/s : terasa mcm nk wat 2nd GA plak la...hmmm



2 comments:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by