Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Sunday, May 13, 2012

Kehidupan bergelar isteri & pelajar

Hye... assalamuaikum...


dh dkat sebulan xupdate blog...cian blog ni kn...huhu...sumpah teringin nk hapdep blog ni tp masa sgt xmengizinkn...terlalu banyak kerja..

Dh sebulan lebih aku bergelar isteri kepada suami tercinta Mohd Suhaimi... majlis bertandang lagi sebulan...9jun nnti...

mesti ramai yg btanya kn napa wat jauh jarak knduri kedua belah pihak..sbnarnya suami nk wat knduri time cuti sek n time aku free so itu ja masa yg sesuai pun...

hmm kehidupan xjauh beza pun mcm sebelum ni sbb still duduk jauh kn.. cuma yg rasa obvious is nak pegi mna, buat apa perlu diberitahu kpd suami tcinta...hehe n paling utama, dia yg menyara hidup aku sekarang...

susah senang kmi lalu bersama... xsbar rasanya nk tunggu 25 jun ni sbb aku akan praktikal kt tempat hubby aku keja selama 10 minggu so sempat la berkasih sayang dlm msa 3bulan insyaallah... semoga hidup kami semakin bahagia hendak-Nya...

Last jumpa my hubby 1 mei lepas... that's mean dh 13 hari xjumpa b...dh 2 minggu :(
bukan xmo jumpa tp ada hal yg xdpt dielakkan... insyaallah minggu depan or mgu lg skali hubby akan dtg johor jumpa aku..sebab aku xleh balik coz terlalu bz dgn projek,test yg berderet2 n assignment...



so, ni la serba sedikit kisah aku setelah bergelar isteri :)  semoga pernikahan ini akan memberi sejuta kebahagiaan dan mmberi ruang untuk kami mengumpul sebanyak mungkin pahala sebagai bekalan akhirat kelak... =)

#Ya Allah Ya Tuhanku, aku bersyukur dikurniakan suamiku yang sgt memahamiku...Kau kurniakanlah kami kebahagiaan di dunia & di akhirat dan permudahkanlah segala urusan kami...

Amin Ya Rabbala'lamin...

2 comments:

  1. moga Salmie bahagia ke akhir hayat...
    best kan kawen, heeee~

    ReplyDelete
  2. wahh br tawen ke? slamat pengantin baru..

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by