Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Wednesday, August 1, 2012

GA Kad Raya Salmie


Hye Kawan2....

Jom Join GA Kad Raya Salmie !

Syarat2 sangat la senang : -

1. Komen je entry ni dgn slogan 'Saya nak kad raya Salmie sebab .... ' bg je sebab apa2 k...
p/s : jgn lupa bg link blog anda skali. kalau bg facebook lagi bgus.

2. Then kalau nk follow blog ni pun boleh, xnk pun  xkisah...tapi kalau follow, nnti senang la nk gtaw sapa yg menang kn.

3. Hadiah : Salmie akan kasi kad raya kepada 10 orang pemenang dengan komen yg best. Penghakiman ikut suka Salmie la ye..hehe...

4. Tarikh tutup adalah pada 10 September Ogos bersamaan hari Jumaat jam 12 tengahhari. Sebab proses pengeposan kad raya akan dilakukan nnti k...
p/s : Kalau jumlah yang join ni ramai, mungkin pemenang akan bertambah. Tgk ke-excited-an Salmie ye, hehe... 

Senang je kn ?? join la...

Peace =)

11 comments:

  1. Replies
    1. xyah buat entry yui... komen je kt bwh ni k...sori menyulitkn yui..

      Delete
  2. rean nak kad raya kak salmie sebab kak salmie sweet sweet sangat bila dah kawen. syokknya kawen. hehe. semoga Bahagia. Nak kad raya dari pegantin baru,hehe. duit raya pun boleh.hehe


    Bila boleh tgk baby kak salmie, mesti comel mcm kak salmie nanti,kan kan, Excited nak tgk nanti :)

    ReplyDelete
  3. eh2.dah tukar syaratla..hihi,yui sja tnya td..hihi..

    saya nak kad raya salmie sebab saya tak pernah dapat kad raya dari salmie. Hihihi. Nak gak merasa kad raya dari pasangan pengantin baru ini.

    Selamat berbahagia ke akhir hayat, salam ramadhan dan selamat berhari raya tak lama lagi . InsyaALLAH..

    ReplyDelete
  4. Saya nak kad raya Salmie sebab saya nak ada koleksi kad raya utk tahun ni...Yang penting, kad raya tu dari my cousin!kalau boleh nak signature salmie yang mahal tu...huhu :)

    ReplyDelete
  5. salam.. saya nak kad raya sebab tahun lepas saya x dapat kad raya.. bukan setakat tahun lepas, rasanya dh 3 tahun x dapat.. last masa form 5.. hu3.. dan saya juga dah bagi kad raya dekat 65 orang tahun ni, jadi x tahu lah akan dapat kad raya balas ke x.. hu3..

    FB : aremieroul akim
    Blog : http://aremieroul.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. saya nak kad salmie sebab sya dah lama tak dapat kad raya...soa tahun nieh terigin la pulak nak dapat kad raya...lagipun best juga dapat kad dari adik salmie si pegantin baru... best2x..

    http://colourful-life3haty.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/Suriati.CikKekasih
    http://www.facebook.com/colourful.lifetreehaty

    ReplyDelete
  7. saya nak kad raya salmie sebab saya tak penah dapat kad raya dri adik salmie..lagipun dah lama tak dapat kad raya kalau dapat tahun nie best juga nieh..tambah2x dari adik salmie selaku pegantin baru...boleh la buat kenang-kenangan..and, and...yang pasti adik salmie sentiasa sweet walaupun dah kawen..p/s : nak ikot jejak adik salmie la... nak kawen gak...(^_^)V

    ReplyDelete
  8. Saya nak kad raya Salmie sebab saya nak kumpul kad kad raya dari blogger untuk buatkan entri ke blog saya sebagai tanda penghargaan =)

    blog: http://inspirebunny.blogspot.com
    fb: inspirasi fai

    ReplyDelete
  9. saya nak kad raya dr kak salmie sbb sy yakin , tahun ni . mesti sy takkakn pegang walau sekeping pun kad raya :(

    FB : Ika Shoid
    BLOG : http://cikukika.blogspot.com

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by