Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, November 30, 2010

♥ officially done - sem 1 ♥


huh secara officially nya aku dh tamat kot sem 1 kt UTHM ni. xsangka dlm xda mood study pn lg, abeh gk aku 1 sem. adoi.. result xtau la lg sbb sem ni aku byk main2. so aku redha je la dgn apa yg aku bkal dpt nnti. dgr kata result kuar 27 dec ni.. wallahua'lam la.. tgu ja..

ari ni pg td aku kms brg2 aku, turun 3 ke 4 trip tah angkut barang gi bilik stor. pnat gle. dh la pg tu xmkn, xmndi trus gi angkut. huh bila dh settle, rasa nk muntah, pening kepala sume ade. nseb baik la ade kt dayat. dia tlg beli mkn kt aku utk tghari td. huhu. then pas mkn, aku trus tido.. biase r aku.mna perut xbuncit.haha.

kul 2.40 aku bgn, mndi siap2 nk gi pulangkan kunci bilik kt pejabat kolej. lps hntr kunci, trus gi bilik PA. hntr fail PA. then gi atm amik duit. pastu trus balik bilik la.

ptg plak aku gi turun amik mknn yg aku dh order. smpai la skrg ni xtau nk wtpe. lps ni nk mndi, mkn, kms gi ape yg ptt, then nk tido awal cz esok nk balik awal. ija kata myb kul 7.. huhu awalnya..tp xpe la.. xksah. t leh smpai sna awal kn.. gpn dorg semua nk blik jauh. cian la klu balik lwt2.. huhu..

papepn, still xsangka aku dh bgalar mahasiswi UTHM selama 1sem. bsyukur sgt2.. alhamdulillah...

lps ni myb lama lak la aku nk updated blog ni cz tenet kt umah lmbab sikit. broadband mmg lmbt. tp xpe. aku akan usahakan.huhu...

bye2 uthm...


No comments:

Post a Comment

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by