Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Sunday, November 21, 2010

exam week !


adoi lusa dh strt exm..aku dh seram sejuk ni. seryes rasa cm nk demam. tkut sgt.tgn aku pn dh mcm da sakit pakinson g... tketar... tkut sgt2 sbb aku xabeh study gi.. exam strt 23hb-26hb, then 29hb... aduh tkutnya. so bmula la minggu kurg tido, mgu tension,tertekan n mcm2 agi lah...tp rasa cm bsemangat jgk skit lps jumpa b rya aritu n dating 2 ari lps...t lps exm aku story len psal tu ek..huhu..apa yg pnting, aku kna struggle btul2 sbb b dh jnji lau aku lulus semua sbjek, xde kna carry, dia nk kasi hadiah...huhu.. aku xmngharap sgt sbb aku rasa ssh gle..dia suh aku dpt atas dri 2.7.... tp aku target 2.5 je..lps 2.5 pn aku dh bsyukur sgt2...jnji mmg xrepeat ape2 la..paling aku tkut skrg ni sbjek math dgn geologi...ssh gle kot..tp sbjek len pun aku xnk abaikan. sbb sbjek len tu la yg leh tmpung sbjek yg ssh ni lau aku wt btul2..i.allah... hope aku dpt lalui mgu ni dgn lancar...doakan aku... aminnn


No comments:

Post a Comment

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by