Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Thursday, December 16, 2010

result...result....

Seperti yg dijangkakan kputusan exam xla memberangsangkan. huhu... tp ckup la setakat lulus ja. lgpun itu ja yg aku target. dh mncapai trget tu xpa la kn.. tp just kuar gred je bru..itu pun utk subjek kjuruteraan je.. yg sbjek2 len xkuar gi.. n cgpa pun kuar myb 24hb ni kot.. so tgu je la kn...


gtau b td.. dia ckp ok la tu lau lulus semua.. dia dh jnji klu aku xda carry dia nk bg hadiah..huhu.. suke3.. so tgu la... t aku balik kg, leh la dating...hehehe...xsbr nk wt photoshoot lg kt tmn tasik tepeng..haha...insyaallah...lgpun dia dh duk dkt skrg..pg ni baru dia strt kje baru tu..
MyHotComments.com

ermm ckp psl result ni, ada la sorg hmba allah ni... suka sgttt amik tau hal result aku..pntang la ada kuiz ka test ka, asyik2 tny result aku..awat, lau aku dpt truk, ang nk motivate aku ka? smpai aku on9 duk tny, aku pn off9 la..bila aku on9 blik aikk dia tny lg? apa pasai duk kalut sgt ni? nk pksa2 aku gtau. awat aku ni gf ang? bni ang? huh laki aku pun xkalut cm ang.. aku xtny result ang, so xyh duk kalut r tny aku noh.. aku xkn gtau pun smpai bila2... huh puas ati aku. lega kit..



hemm rindu lak kt b aku... xsbr nk balik kg.. t leh jmpa dia...sbr2... huhu

MyHotComments.com




2 comments:

  1. hak2...weh...sme la ad makhluk Allah tuh dia pon tnyer cuya psl result.makhluk tu gitau dia dpt A+ utk sume subjek..adesss..poning2

    ReplyDelete
  2. hek3..tau xpe..nyampah tol la... xsuke tul jantan yg penyibuk nih...laki aku pn xkalut cmtu doe

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by