Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Friday, December 10, 2010

♥ so hepi ♥

semalam aku trima berita yg btul2 menggembirakan aku.. akhirnya my b dpt jgk kje gov.. rasa nk menangis time dia tpon tu.. pas dia tpon, aku trus kol mk aku gtau.. mk aku pun hepi.. mk ckp alhamdulillah... dpt jugak dia.. best sgt2 n rasa trlalu bsyukur pd Allah sebab dh makbulkan doa aku selama ni utk dia... hepi xtrkata aku sejak semalam




3 comments:

  1. dia dpt keje apa sal??
    nk suh laki aku apply gov jgk la..
    laki aku??
    hahaha...xdela..guraw2 jer..

    ReplyDelete
  2. cuya : hehe syukur sgt...

    huda : eleh aku tau ko msti dh de laki dh ni..haha... mcm ngah in love je skrg...hehe

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by