Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Thursday, June 9, 2011

Wajah Terbaru Blog

Haloo...

hmm lamanya xupdated blog. bkn mls ke apa. tp sbnrnya rasa meluat tgk bckground blog yg lama tu. rasa serabut gla..haha. so aku amik masa lama jgk la nk clearkan semak samun then create yg baru ni. xyh cari kt website lain..pkai ja yg blogger.com punya. senang...

hmm ni la wajah blog aku yg lama. agak serabut kn...



ce tgk gmbr ni.hehe.. dulu bkn main teringin lagi dpt blog yg de 3 column. tp lama2 jd serabut pun ada. mesti org lain pun mls nk baca..hehe.


So, ini la wajah blog sumimie skrg. xserabut dh. dan xda bnyk dh gadget merepek2 kt blog aku ni. semua ni aku tgk blog ayaa alyy & aku tertarik..hehe sori ye aya lau aya mrh. rasanya background ni pun background blog aya yg lama. hehe..


Yang Benar,

sumimie blog

3 comments:

  1. sudah berubah..

    lau nk ag snng,cari je corak pe nak,pastu letak sbg bckground..

    tgk ramai dok pilih polka dot..

    ReplyDelete
  2. sy pon dulu suka sgt nak cri layout cun2...skrg ni gne yg simple sja...spya tak lmbt nak loading...

    ReplyDelete
  3. nusha : a'ah yui.. skg cpt sikit nk loading. nk pkai yg simple2 je cmni. xsakit kpala tgk mcm dulu.hehe. tulisan pun yg bolat2 senang baca :)

    khairunnisa : yup tul tu dik.. dulu suka sgt yg 3 column. last2 skrg mls. sempit pun ada rasa..serabut tgk :)

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by