Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Monday, November 21, 2011

Hangout with roomates!



*roomates aku dh pndai men game2 ni hahaha..

Sabtu lepas Mr. B sgt le bz...huhu...dia hntar kwn dia g bljr kt penang pastu dia terus gi tgk konsert SEARCH kt bt. kawan...

So, dgn itu aku pun xlepaskan peluang keluar ngn member aku a.k.a roomates a.k.a groupmates a.k.a bedmates (opss xde kena mngena ye...hahaha)... then Mr. B pun xleh la bebel2 sbb dia pun bz ngn mmber2 dia kn...hahahaha...

Kitorg sbnrnya xda halatuju pun msa nk kuar tu... Terus je menuju ke BP Mall tanpa taw apa aktiviti kmi.. dh sampai sana gi popular dulu... dok punya la lama kt sana n aku sempat grab buku ni...

*harga asal buku ni 8hinggit tp ada kad popular so dpt 6.40 hengget je...

Then lepas g popular gi surau solat asar pastu sambung balik ronda2... dok pusing2 kt bp mall tu ja... masuk pacific, pastu watson..

Then yg paling best hahaha g kt tmpt men game... sorg beli 3 token kcuali sorg tu amik 2 je... then main la... aku men gme keta, game tembak2 n basketball... ( rasa gk la lepas tension skjp lepas mnghadapi test math yg menyeksakan)..


*masa ni tgh drive me crazy...hahaha


*baik kadet2 semua, sedia...tembak...

Bila balik ja suma dh penat, tp mlm tu kuar plak mkn... balik ja smpai bilik suma pakat lena awai...hahaha....

*bukan aku yg pengaruh depa ok..depa yg rela hati nk men game...hahaha


p/s : minggu ni plak ada 2 test.... structure analysis khmis mlm, eng.statistic sabtu ptg....huhu... xbukak buku pun lg ni...ngeeee~

1 comment:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by