Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Saturday, December 31, 2011

Tenangnya balik kampung


salam...

seminggu jugak aku balik kg masa study week ari tu... balik kg ari jumaat, balik sini balik ari jumaat jugak...

sgt tenang bila duk kt umah sendiri... aku sbnrnya homesick...hehe... baru sebulan stgh xbalik umah, dh rasa mcm nk gila.

cadang nk balik 3 ari je, last2 rasa xlepas nk tgl mk aku.. balik le ari jumaat...itupun gagahkan diri..kalau ikut hati, ari ahad bru nk balik...hehehe...

* dlm keta otw balik kg dari ipoh

balik kg jumpa mak, jumpa techik, jumpa anak2 buah, n jumpa kucing baru...hehe...aku buh nama mimie... bgn pg aritu tgk meow tu dh ada dpn rmh...

bkk je pintu dia masuk buat mcm rmh sendiri. so apa bleh buat, bg je la mkn.. tp semalam masa nk tgl rmh, kitorg tgl je dia kt luar rmh.. pndai2 la cari mkn...

*ni la meow2 yg aku buh nama mimie tu...hehe...buat mcm rmh sendiri plak..


*ni plak techik aku...




ni plak techik aku..techik ni aku suh abg sulung aku jaga sebab kt kg aku xdak sapa..mk aku tido rmh anak2 sementara nk abeh edah.. so, abg aku ckp techik ni slalu kuar jln mana tah..mlm baru balik, balik ja luka sana luka sini...tgk la tu dh xcmel dh... dulu bulu gebu n licin je...techik2 apa nk jd ni...huhu...remaja zaman sekarang la katakan...melepak sana sini...hahahaha

so, setelah seminggu balik kg, kenalah start struggle study sebab exam strt isnin ni...

harap2 bleh la jawab exam ni...lpas jwb, kna tawakal la pada ALLAH... insyaallah....

aminnn...

p/s : sempat jugak keluar dgn Mr. B malam selasa lepas walaupun sekejap... Keluar beli barang exam then Mr. B belanja t-shirt FILA... cantik :)

No comments:

Post a Comment

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by