Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Thursday, February 9, 2012

D.I.Y Wedding Card

hye !

Terpikir pulak rasanya nak design sendiri kad kawen nnti... sebab tgk skrg semua kad kawen mahal2.. jarang dah ada yg harga 50 sen ke bawah kn?

Apa kata aku design sendiri kad kawen aku then g hntr kedai print. xpun beli kertas print je sendirik yek? ( mcm la rajen nk tgu dpn printer tu ) hehe...

so, tgk je la nnti...hehe...

2 comments:

  1. sy pun design sendrik..hehehe
    mmg puas hati sbb dapat pe yg kita nak, n harga still bawah 50sen...

    ReplyDelete
  2. aa'ah, kalo Salmie pandai design2 ni, better wat sendiri... jimat, duit tu leh guna ke mende lain kan... time akak kawen, akak suh adik akak yg design, dah dia belajar bab2 design, apa lagi... minta tolong la kat dia...heeeee~

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by