Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Saturday, March 3, 2012

door gift utk org ramai dh setel


ok, sebelum ni aku ada post entry pasal uncang cute yg aku nk wat door gift kt org kg. n budak2 kn?


so ptg td aku ngn mmber aku, fizah, kitorg gi air hitam gi usha2 dlu kononnya... kbtulan fizah pun nk tukar duit indonesia sbb dia nk g indon isnin ni..trip utk fyp dia..

so, smpai je kt air hitam, kitorg pun masuk la kdai ni nama dia nona pengantin, mmg rambang mata kut tgk brg byk sgt...

tp disebabkan aku ni b2b yg sgt bajet, so aku tumpu kt situ je la... nmpk yg berkenan, trus je grab..


warna merah yg aku amik...igt td klu ada wrna hitam, aku nk jugak tp xde, so tema aku kn merah hitam, dpt merah saja pun jd la... nnti beg utk vip aku beli hitam pulak ye... tgk bajet dlu...hehe

so, dlm satu paket ada 100 pcs, hrga dia rm16.50 tp aku dpt less lg jd rm16 je sepeket... so aku amik 10 peket bersamaan seribu peket...


kalau ada b2b nk usha harga or brg2, leh tgk kt kedai nona pengantin ni kt air hitam johor.. kt area ni mmg bnyk gle kedai brg pengantin...so tgk2 la ye...

dlm uncang ni nk letak gula2 dlm 5 biji ok x? hehe...(sgt bajet)

p/s : harga dlm website dia berbeza sikit dri kt kdai...klu dtg sendiri lg murah... :)

No comments:

Post a Comment

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by