Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Saturday, March 3, 2012

door gift





ok, semakin berdebar2 bila tgk daisypath ticker ni dh tunjuk tinggal lagi sebulan 5 hari je lg utk majlis nikah n kawen aku...waaa takut...

bukan takut apa, tkut xsempat nk wat preparation ja memandangkan aku kt kampus lg. jauh lak tu dari rmh.. taiping-bt pahat... waaa...

smlm tepon mk, mk ckp mk dh jumpa org yg in-charge speaker, kompang n marhaban.. dh lega satu mslah..

banyak g ni yg kna wat...paling risau pasal doorgift... aku dh kekurangan bajet dh ni memandangkan loan xmasuk lg.. so, doorgift pun kna bajet jugak ler...

doorgift kena wat 3 jenis tau...

1. untuk budak2 + org kg...
2. untuk kwn2
3. rombongan belah lelaki...
4. untuk org marhaban n org masjid ( wat tahlil utk arwah ayh skali mlm nikah tu )

aku cadang nak wat utk budak2 + org kg. ni uncang organza je.. letak gula2 dlm tu... wat dlm 1000 uncang ke..mak ckp xyh bg beza2 wat sama ja senang...

utk kawan2 n yg lain2 aku nk diy brown paper bag je la... bajet dlm 200 bag...tp klu sempat aku up jd 3 rtus ke... idea sama tp aku nk tukar kaler reben je bezakan utk kawan2, utk rombongn laki, utk org marhaban dgn org masjid kn...

macam ni la lebeh kurg...huhu


isi dalam aku xpikir lg...hehe... harap2 sempat la aku nk diy semua ni...wuuu....

No comments:

Post a Comment

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by