Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Saturday, August 21, 2010

kms bilik

hmm da lame gk la aku xupdated blog ni..sori le xde msa. lau ade mse pn, digunakn spenuhnya tido..haha. emm aku ada intrview gov la next week n another week.. keje kt perbadanan pengurusan sisa pepejal. intrvw kt kl.. 27hb ni utk jwtn pnolong jurutera n 2hb lak utk jwtn pgawai alm sekitar.. hope sgt2 dpt mne2 satu jwtn ni..huhu..aminnn huh aku bru sudah kms bilik..gile tul la bilik aku.. semak gle dowh ! da mcm tmpt pelupusan sampah la plak aku tgk..haha. pnat aku kms tadi.. hahaha..try tgk gmbr2 kt bwh ni.. msti korg trkejut...huhu.ni bju2 yg aku sidai semalam coz kt cni xde ampaian.ade pn kecik je tmpt die. so aku sidai la dlm bilik..huh

ni la tmpt aku..hehe pnuh bju yg bersidai. hehe

ni lg..haha. ank dara apa la cmni..hohoho



n ni slps aku kms... cun woo ! da tukar cadar ska
li.hehehe

4 comments:

  1. haa,skrg br leh komen..
    yg profile sblm ni xleh komen,just view je..
    pape pon,good luck 4 ur interview.

    ReplyDelete
  2. huhu ye ke xleh komen..xtau plak...
    btw, thx ye nuyui...
    doakan sy dpt...

    ReplyDelete
  3. yup,xleh,mybe ader setting xtoi kot.
    orait,insyaALLAH..sme2..

    ReplyDelete
  4. huhu ptt le yui dh lame xcomment...hehe

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by