Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Monday, August 9, 2010

life at UTHM at dis moment

pjam celik pjam celik skjap je dh 16 ari aku kt UTHM prit rja, johot ni...huhu.. stkt ni best la idup aku kt cni.huhu.. yg bestnya aku ada kwn2 yg best kt cni... antaranya fizah, nisa, ija n yati...huhu kitorg dh jd rapat kt cni..


then aku dpt roomate suma yg best2 jgk... syura, kk dayat n
wani.. sporting depa suma ni..huhu kbtulan kls pn ada yg sama ngn syura n wani... kk dayat fakulti lain..dia elektrik. alhamdulillah la klu bab kwn2, stkt ni aku xda mslah la lg..hopefully nothings bad won't happen.. luv u guys !




yg jd mslhnya kt aku skrg ni ada 2 bnda ja. kita tgk satu per satu ye... :


1. mslh utama aku adalah aku ni pmlas. aku pn xtau r. suka sgt tangguh kja. klu ada kuiz ke test ke mmg aku wt derk je tau. wlupn rmate aku studi, aku still xtpengaruh ngn depa. asyik tido n on9 ja aku ni..adoii xtau r weh. mmg parah r pnyakit aku ni. padahal bru je smlm msul bengkel 'starting school'. lebih kurg cm kursus softskill cmtu la.. but still aku xinsaf lg. time dlm kls tu mmg smngat bkobar2, tp bila kuar ja blik tu, aku pnya smngat pn kuar skali tah terbg gi mna pn xtau r..huhuhu.. dasar pmls nk wt cmna. mood study still xjmpa lg.. haih...


2.
mslh kedua ni pn sma ja lbih kurang.. aku ni skrg dpt hobi bru iaitu KUAT TIDO.. adoii.. pntang ada msa ja aku tido. xda msa pn aku tido gk. kiranya aku
lg pntingkn tido r dri studi.huhuhu. dlm blik aku ni, aku le rja tido. dh la mlm tido paling awai bbnding depa, bgn pn lmbt gk..haha. truk2.. bila nk berubah tah. hrp2 xmlarat r pnyakit kedua ni.huhu... k la. aku nk smbung tido weh. sgt mngantuk. mlm ni nk studi mandarin. sok ada kuiz..bubye

No comments:

Post a Comment

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by