Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Sunday, February 20, 2011

LOVELY MARCH by EZLOVEYCRAFT


hye... borink2 ni nk join la GA yg telah ditaq oleh my cousin... dh ditaq bbrpa ari yg lps...tp mls gi xde kesempatan..huhu pdhal tido je..

ok, GA ni di anjurkan oleh ezloveycraft. syarat2nya kt sini ye ----> ezloveycraft .

hmm ape hadiah y best or ape y ezy patut buat tyme bdayareku?? klau aku la kn.. nk wat smething yg sweet for my hubby or aku nk adiah yg touching utk bday aku... so kita akan igt slama sthun..hehe

ape ye? hmm... hah kreativiti ! kita sgt sukakan keikhlasan dari org yg disayang kn? so, xsemestinya hdiah yg mahal je leh jdikan hadiah birthday dia..

kita boleh ciptakan lagu utk dia... then wat video sikit utk lagu tu... sweet gle kn? hehe hope my B pun bleh wat cmtu ye... (hehe demand plak)...

hehe ok skrg aku nk taq kt kwn2 aku ni...
1. cuya
3. ayun

bye2!

2 comments:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by