Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Thursday, March 17, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

hyep... huhu smlm aku ternampak contest utk kucing paling comel. masa tu aku tgh bjalan2 kt blog org. then bila nmp contest ni xpkir pjg trus decide nk join ( biasa la aku kn memang terlalu obses kalau melibatkan meow2 ni ) aku kn cat's lover...huhu..

k la, actually aku pn penah terpikir nk wat GA psal meow ni tp si encik APIS ni lg awal telah merealisasikan impian aku ni..xksh la...hehe..dia wat dulu so aku join je la..hehe.

ok apa yg dia nk, simple n pimple jek hahaha :


1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com
ok DONE ! ( eh ! kucing dia mcm kucing aku la , hehe )

2. Seterusnya letakkan/tangkap gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jait.
ok, ni satu2nya kucing kesayangn aku wat msa ni sbb dia ja ada kt umah aku ( hak3 ! )


ni masa dia dlm umo sebulan lebih ( cute kn hehe )


ni pun masa dia kecik gk...


hah ni ada yg latest ada yg time dia kecik...

3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah
DONE jugak !

4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;)
DONE ! huhu aku follower dia yg ke-1004 (ramainya follower dia ) huhu bila la blog aku leh jd cm dia..

5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.

aku nak tag yg suka kucing gk :

adek aku
( nk tau gk kisah pasal techik lg skali ) haha
nusha
( mmg dia suka kucing gk ni )
rean
( err xpasti dia ada kucing n suka kucing ke x ) hehe

ok tata.. gud luck kpd sesapa yg join !

P/S : SAYANGILAH MEOW ANDA !



1 comment:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by