Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Wednesday, March 30, 2011

teletubbies ?


hahaha mesti korg pelik kan nape tjuk entry aku psal teletubbies. sje la td on9 fb. tgk nmpk profile pic mmber aku sorg ni dia tukar buh teletubbies 4 ekor. korg knal x teletubbies? ala binatang comey yg ade 4 kaler tu...cute giler ahh ( eh binatang ke org ek? konpius plak aku hahaha ) xksah la.. jnji cute..

ni le teletubbies kpd sapa yg xkenal...hehe

ala teletubbies ni kn kartun dlm tv tu strt zaman aku kecik2 smpai la skrg duk beso tu jugak deme. hahaha. aweks mude kot. k2, pe aku melalut ni.

sebenarnya nk cite sal teletubbies ni coz ade sorg mamat ni dak kelas aku... nama dia en hafeez..haha xpasal2 lak ko femes kt blog aku ye hafeez mlm ni. dia yg mula2 pgil aku dgn teletubbies ni.


salah sekor dri teletubbies ni la..


ce korg teka yg mana satu dia samakan aku?



dari kiri : tinky winky, dipsy, lalaa, po
( dh mcm gmbr dlm mjalah sek plak.hehe )

ade ke ptut dia pgil aku ngn nama salah sekor deme ni. ish xptut2. smpai sekarang die still pgil aku ngn nama tu. siap pengaruh kwn2 die lg. xpe aku redha je sbb teletubbies ni comel.kn2 ? !

hah ni la dia pgil aku. smpai skrg dia pgil aku ngn nama PO merah yg comei ni..hehe.nseb baik PO comey.kikiki

ape PO xcomey? eh ce tgk yg ni plak

haa comei kn? hehe

hahahaha. tp ! haa ada tapi... aku pun dh mula menggelarkan si hafeez ni dgn salah sekor dari teletubbies ni jugak..hahaha pdan muke ko. tp aku amik yg kaler lain la...kekekeke... nk tahu? tgk kt bwh ni...hehehehe...

jeng3x !


DIPSY ! hah amek ko... dipsy paling xcomey... eh tp anak buah aku paling suka dipsy ( hmm heran sebentar ) ahh xkisah la..time aku kecik2, aku paling xsuka dipsy sbb dia gelap xmcm dorg 3 ekor tu..hehe.


eh memang semua teletubbies ni gemok ye? haha..chubby la bkn gemok...xbaik...

hmm ade gi salah satu character aku igt yg slalu muncul lau dlm cite teletubbies ni...

aku panggil die baby tele sun...hehe..
dia gelak mmg cute... dia pn smpai skrg xbeso2...duk baby tu le jugak..hehe

ok la, itu je aku nk cite sal teletubbies ni..da ngntuk...jom tido...nitez


2 comments:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by