Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Monday, October 10, 2011

hepy bday sayang...Mr. B


okay, lama beno aku xnaip entry yeh.. ermm semalam 9.10.11 satu lagi tarikh yg cntik.. smlm adalah bday Mr. B yg ke 27 thun..( ala dh tue ruprnyer) hehe.

pukul 12 tgh mlm tepon Mr. B tapi xangkat.. dia dh tido rupenye.. so xpe la.. pg2 esok tu dlm pkul 8 call dia n nyanyi lagu ' hepy bday' hehe.. masa tu dia tgh drive nk balik tepeng dri mnjung.

wish kt die... sebenarnya aku dh celebrate dh bday dia last week.. hari selasa lepas.. celebrate awal 5 hari sbb time tu ja aku free...kls xde...so smpat cabut sekejap jumpa Mr. B... celebrate kt secret recipe..

b agak blur time waitress dtg hntr kek...hehe... aku pilih cappuccino cheese cake... 2 slices je sbb kitorg berdua je.. tp dua slices tu pun xabeh.. mkn satu je..satu lg tapaw ler...huhu... biasa la kek secret recipe kn agak muak kalo mkn bnyk2..hehe..

tahun ni xde adiah pun bg kt b..just sekeping kad yg agak besar.. itupun Mr. B sgt terharu.. dia ckp 2 kali dia terkejut...hehehe...ye la sbb awal sgt celebrate bday dia..huhu..

sori sbb xbleh sambut pada masanya. aku de bnyk test minggu ni.. dh lepas satu, yg mendatang ni ada lg 4 test..adoiii..

gmbr2 boleh lyn kt sini je :(

knpa tah aku xleh upload gmbr...blogspot ni ade prob ke? dri ptg tg lg aku try xleh...sabar2...hmmm

1 comment:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by