Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Sunday, September 18, 2011

Kembali setelah 3 bulan menyepi



assalamualaikum....

Huh ke mana hilangnya aku selama 3 bulan ni? tetiba muncul plak kn..igtkan xbalik2 dh...hahaha.. sebenarnya ada ja aku.. cuti u kan 4 bulan hari tu.. duk umah kt kg mna ada tenet. kalau ada pun mls nk update..hehe.. nak g cc jgn harap la kan..hahahaha.

So, setelah 3 bulan, ari ni aku muncul kembali dengan header baru..hahaha.. cantek x? x kan... hahaha buat header ni dengan cepatnya. xda header, xlalu nk hapdep blog...huhu...

Apa cite ye 4bulan cuti ni? haa cite paling hot adalah.... i'm gained weight !!! hahahaha. dulu sebelum cuti 4 bulan berat aku around 46-48kg, and now ? hahaha dh 50-53kg dh.. kjap turun kejap naik tapi xdenye nk turun bawah dari 50kg...hampeh tul...hahaha..xpa2, i'm trying...tguuuu...


okey, cite hot seterusnya, insyaallah aku akan bertukar status x lama lg...huhu... nervous ni... hahaha tukar status apa? tungguuuu... sabar ye... nnti taw la..hehehehe...

Erm dah seminggu aku start kuliah kt UTHM ni.. dapat hostel tmn U... dekat sgt dgn Mc D...haha tp aku xpenah skalipun lg pegi Mc D tu...sedang menahan nafsu...hohoho...almaklum la poket dh ringan kan.. dapat loan awal sgt..xmacam ptptn dorg masuk sini baru dapat. aku ni dh dkt 2 bln dh loan aku dpt...dh kering dh pun...bershopping sakan kt rumah...padan muka...wahahaha...

ok la, lepas ni aku akan rajen menghapdep blog ye... jgn risau.. ( ada ke yg rindu entry aku? haha-perasan la tu )

Tatatatata....

4 comments:

  1. Haha...skrg turn i cuti 4 bulan...wah...nk tukar status...nk btunang ke?jeng3...

    ReplyDelete
  2. sihat ke Salmie? akak nak ucap Selamat Hari Raya MZB ye dik.....

    ReplyDelete
  3. faz : hehe cuti 4 bulan jgn besarkan bdn mcm sy ya...huhu... hahaha status..tguuu

    kak emme : sihat je... selamat hari raya jugak ye kak :) maaf zahir batin

    ReplyDelete
  4. Saje je nak buat surprise...huhu

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by