Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, April 12, 2011

1st Contest Anis:Pic Percutian


ok, mlm ni aku nk menyelesaikan tag dari cik nusha yg dh lama ditag kt aku. hehe. sori lmbt.. bz sikit ngn test2 n assignment.

ok, kali ni nk join GA dari cik anis iaitu pic percutian. alamak, ade ke ek? hehe ade tu ade mmg bnyk tp nk yg menarik kna geledah lappy ni dlu la..hik2..

ok, ni syarat2 yg anis tetapkan :

1)follow blog anis..xkene bayar pon free je..yg penting seikhlas hati yup..
done anis.. follower awk yg ke 180.. waa rmainya follower anis..hehe

2)buat entry bertajuk 1st Contest Anis:Pic Percutian
dh..hehe tgk tajuk kt ats tu.

3)letakkan banner contest anis kat atas nie dalam entry korg toh dan linkkan.
klik gmbr ye pade sape yg nk join.. =)

4)Letakkan pic percutian korg yg ORI yup..xde ciplak ciplak..yg penting pic korg mesti ade dalam pic toh..one pic only..

jeng jeng jeng.... ni la pic aku pertaruhkan...pic dak gemok nek buaian bwh pokok kt tepi pantai teluk nipah, pulau pangkor...



5)then cerite sikit tentang pecutian korg toh..tempat yg menarik kat situ ke..perasaan korg bercuti kat situ ke..(join contest sambil kongsi cerita)

Hehehe pada 22 dec 2010, aku n famili aku brcuti kt p.pngkor... ni pic pd keesokan paginya. mandi manda kt pantai..hehe.. best2... aku mmg jenis suka bercuti kt tepi2 pantai ni..kalau xbcuti pn, gi berkelah2 ke..jnji kt pntai...hehe.. emm sonoknya leh bcuti ngn famili.. tp xleh letak pic bnyk2 la pulak...hehe..

Antara tempat yg menarik kt p.pngkor ni xla bnyk sbb pulau ni kecik je.. huhu.. ada pantai je la. pntai teluk nipah, pntai pasir bogak n coral beach. pastu ada gk la kg2 nelayan kecik klu korg pusing pulau ni. aku dh pnh pusing pulau ni nek moto.. kecik je kot pulau ni. dlm xsmpai stgh jam dh leh pusing satu pulau..hehe.

Pastu kalau nk lagi best, bleh BBQ tepi pantai tau.. ikan2 suma leh beli kt tepi pntai ni...huhu.. klu mls, leh je mkn ikan bakar. bnyk gle..huhu..murah2 jugak tu...

Tmpat penginapan pun bnyk sgt... cntik2 biliknya... n murah jugak. so mmg rugi la sape yg xdtg p.pngkor ni. aku dh 2x pegi bcuti kt cni..hehehe..

Mmg elok la utk sape yg nk release stress bcuti kt cni ok..huhu.. sgt menenangkan jiwa. lyn prasaan tepi2 pntai..hehe


6)tagkan tiga rakan anda yg aktif..and make sure diorg tahu mereka diTAG
aku nak tag cousin aku fazilah & faizah serta adik aku natrah

7)dah siap??tinggalkan link entry korg kat comment entry nie okek..
done anis ! hehe

moga2 berjaya... =)

5 comments:

  1. salmi...tenks erk join..anis mcm knl la..ex student psas kn??..tunggu keputusan lepas 1/5 yup..hehe..anis followed balik..

    tenks erk invite anis..nanti anis join yup..:)

    ReplyDelete
  2. anis : huhu welcome..yup ex-psas.. eh knal ek? ex-psas gk ye..course pe?

    nusha : wlcme dear

    ReplyDelete
  3. aku pon join gk..jom tngok pic percutian aku di oversea..haha

    ReplyDelete
  4. anis na mintak tolong boleh??kalo boleh klik sini..:)

    http://anismelon.blogspot.com/2011/04/bantuan-anda-amat-dihargai.html

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by