Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Sunday, April 10, 2011

student & maggie



hahaha student ni mmg xleh lari dari perkataan maggie... atau megi. hahaha xksah la student sek. ke, ipt ke, semua mmg xleh lari r dri megi..hahaha.. nk tau knpa?

pengalaman aku :


sek men :

aku sek kt mrsm dlu. haha biasa la mna ada biasiswa bnyk2 cm sek kerajaan kn. aku pun bkn org berada pn. ok, mrsm kasi duit 55 setiap bulan. 30 dh tolak yuran so 25 rgt je setiap bulan msuk akaun..sedih kn? hehe. so, mmg la mk aku pun kasi duit. tp xbnyk la cm budak lain siap leh mkn kt cafe tiap2 ari. aku ni pg,tghri, mlm semua kt kantin je..huk3.. so, mmg bila outing aku akan beli megi satu pack dlm 5bgkus cmtu wat bekalan mlm2 bila nk studi..haha. kdg2 xde megi tp supplier kt hstel bnyk.. hehehe.. msak pkai air pnas je.. buh dlm tupperware, tgl dlm 10minit, mam la pastu...huhu..



rendam ngn air panas je


poly :

pun sama. aku smbung bljr kt psas. poli tg malim la. hahaha masa duk hstel pn cmtu. mula2 loan msuk mkn mewah xyh ckp r... dh hjung2 sem, kering... stkat mkn megi je la yg mmpu..hik3.. then bila dh dok umah sewa kurg skit mkn megi sbb wlu xde mknn pn aku akan tetap masak nasi, goreng telur n buh kicap.. hehehe... klau mkn megi tu time mls sgt nk msak le...



xksah la megie jenama apa pn bedal je bila dh lapar..hik3


ipta :

hehe skrg duk UTHM pun sama ja.. dh 2 sem aku cmtu. elok seminggu nk studi week mula la mkn pn duk kna berpikir. hehe pikir dh antara keperluan dgn kehendak..hehehe. mkn ja apa yg murah. huhu. tp aku sehari wajib mkn nasi ye. xksh la sekali ke dua kali. tp wajib wlupn skali... slalu time mlm la msak air wat megi..hehe. awal sem mkn mewah, hjung sem mkn megi..huk2...


magie de mcm2 jenis perasa...lau dh lapar sumanya sedap..huhu



itu la alkisahnya student@megie...hehehe





1 comment:

  1. uish...maggi sedap la ....bukan kire, student ke kakak student ke mak student pun maggi tak dpt dipisahkan, yg dah keje pun layan maggi tau....bile rase n teringin nak makan maggi....stok mesti ade punye, hehehehe....

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by