Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Thursday, April 14, 2011


korang ingat x post aku tentang jam aku ilang? lau xingt klik sini.

td tetiba teringat gi kt jam tu.. syg gle kot.. adoiii...

aku gtau kt b aku teringat kt jam tu. then b ckp b dh berusaha dh cari yg sama gk mcm jam aku tu.

b ckp dh 5 kdai kt manjung dia cari..
terharunya aku. xsangka dia sanggup cari. aku igtkan dia wat xkesah ja..

tQ sgt2 b..
tp tu la..sedih..still xjumpa lg... xpa la..

nnti aku try tgk kt kdai aku beli ritu ada lg x stock cm jam aku tu.. susah nk dpt yg mcm tu.

kalu ada pn wrna lain bkn itam cm jam aku tu..
hmm sedih sgt =(

hope b dpt cari la...

No comments:

Post a Comment

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by