Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Friday, June 10, 2011

good feedback from my followers :)


Morning !

( hah actually afternoon da ni.haha ) anak dara apa la ni tghari baru bgn..hee.. opss sbnrnya da lama bgn. siap dh bsuh baju, kmas rmh (hah nk nipu lagi la tu) hehe.. ermm skrg tgh on9 fb, hapdep blog dgn dgr al-hidayah kt tv3.. ( yg ni xtipu dh hehe ).

hermm tadi bukak blog, yup ade 3 org komen my new background ni. dorg bg good feedback r. dorg ckp dh senang nk loading. yup, dats my new priority why i changed my template n background ni. ( hmm btul ke aku speaking ni) haha. ye r. aku pun bila bkk blog yg berat2 ni, mls kut nk tgu lama2. kita bkk sebab nk bca or nk komen, tp lmbt loading. so dgn pntasnya aku pngkah je page dorg tu. so, then aku pun terpikir la ptt la blog aku pun org xnk bca, xkomen, gamaknya cmni la yg jd kt dorg gk. hehe. so, aku amik pendekatan buang je semua. nuffnag ke heartbeat ke semua tu aku buang. sbb aku wt blog ni bkn nk cari duit pun. sja nk wat luahan ati ja pun. ( bg org yg iklankan semua tu pun ok jugak as long senang nk loading kn.xkisah la ye dak? ) jgn salah phm lak tau.

hehehe. kpd yg kasi feedback kt aku tu aku ucapkan ribuan terima kasih. so aku nk promote r blog dorg. korg leh la ziarah2 dorg ni ye.. hehe.. tQ pada my cousin, akk nusha, n adik khairunnisa.

2 comments:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by