Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Monday, January 3, 2011

♥ last dating in 2010 ♥




huhu as the entry title, sjala nk gtau tntg last dating aku dgn b. hehe... kitorg dating sehari sebelum aku balik johor. ataupun siang sblm aku brtolak ke johor le.. ( mknanya dia la antar aku kt bus stand ) huhu.

http://www.emocutez.com

ari jumaat ari tu diisytiharkan oleh PM cuti peristiwa sbb malaysia kalahkan indon dlm piala suzuki..aku rasa semua org tau. haha.. thx Malaysia, sebb korg bmain dgn best la aku dpt dating puas2 jumaat tu..haha.

http://www.emocutez.com

ok, pg tu aku brtolak dari rumah dlm kul 11 lebih, then naik bas ke ipoh kul 12 tghari, smpai kt ipoh kul 1.30 ptg. ayakk pdan muka aku kna tgu dia abeh smyg jumaat. dok la aku kt bs stand tu sjam. dlm kul 2.30 ptg bru dia smpai..huhu.

http://www.emocutez.com

destinasi ptama, ke padang polo sebab aku dah lapar siot..haha. mk aku bg bekal utk mkn tghari dgn dia. syg tul mk aku kt dia skrg ni eh..haha. dia mkn xabeh sbb dia knyg lg mkn srpn nasi lemak ( ye r dh bgn pn dkt tghari ) huhu. aku plak mkn mmg licin r. punya la lapor sbb tido dlm bas. mmg bgn2 lpr r..haha.


then lpas knyg mkn gi lak kt GM or greentown mall ipoh.. pusing punya pusing, dpt la aku cover rubber utk hp c3 aku ni..haha.. cntik kan dia dh ada baju..huhu..

lepas tu pegi karok plak dekat GM tu.. pekena 10 lagu je.huhu dia gk blnja..hehe..

then mkn mlm lak kt medan gopeng... mkn besar, dia jugak blnja..ayakkk, aku ni? haha xpa aku student, dia dh keja,ngehh2.. haha..

pastu bermulalah kesedihan melanda bila dia hntr naik bas..waa sedehnya.. nmpknya lagi sebulan le baru leh jumpa..

http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com

then dia kuar gi sambut new year dgn kwn2 dia, sce ah, fida, wan n paiz... huhu suma aku knal..hehe...

the end...

http://www.emocutez.com

3 comments:

  1. amboi2...best ergghhh dier dating...

    ReplyDelete
  2. huhu.. comeil lah korg nie..

    ReplyDelete
  3. cuya : hehehe sgt best !

    cik nana : maceh...hehehe....korg pun sweet pe...

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by