Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Saturday, January 22, 2011

best jugak bersukan ni

huhu best jugak ye bila kita dh bersukan. wlupun dgn org yg kita xkenal, tp still kita bleh bsukan sama2. itu la yg terjadi kt aku ptg td...huhu..
ermm mulanya mls nk turun sbb xde kwn nk turun main bola.

http://www.emocutez.com

aku nnti ada test bola jaring so kna slalu blatih la..hehe. then aku turun je la sorg2 sbb tgk kt court xde sape men pn...

http://www.emocutez.com

firstly main shoot goal tipu2 je... dlm 5 minit pastu, ade le segerombolan adik2 ni dtg nk join. aku ape lg dgn sukacitanya mnjemput dorg.

http://www.emocutez.com

mulanya ada 5 org je then rmai lg dtg nk join..huh mmg best r leh main satu full court td. best ! padahal sorang pun aku xknal..hahaha..

http://www.emocutez.com

siap adik tu tlg ajar aku lg mcm mna nk shoot dgn btul..adik tu dulu wakil sekolah..hehe. dari jauh pun dia boleh shoot kot.. giler terer. tgi dia sama aku je ( rendah la tu namanya )hehe tp terer main... suke r td...

kesimpulannya bila nk bersukan xde kwn pun xpe.. ngn sape2 pn bleh masuk. jnji kita kna ramah je kn..huhu... sonok n enjoy ptg td... berpeluh aku...

http://www.emocutez.com

thx ye adik2 n kakak2 yg join aku td =)

1 comment:

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by