Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Friday, January 21, 2011

rambut baru...


ok xnak citer pjg2... semalam aku kuar gi perm rambut wt kali ke2..haha

coz yg 1st xbrapa mnjadi... kali ni digital perm yg sgt mnjadi n btul2 puas ati.. n yg pnting ! lg murah dari 1st time buat tau...



ni contoh rambut aku pertama kali wat... dlm 3 ke 4 bln lpas. aku nk curl yg kecik2 tp last2 lpas wat, jd besar2 mcm ni... xnmpk tebal la rmbut aku... ( xkan aku nk ltak gmbr rmbut sbnr aku kot kn ) xbaik...hehe

ok ni cntoh rmbut aku sekarang lps di curl kecik2...sgt puas ati..huhu...

p/s : ade org tnye npe aku xrebonding rmbut, jwpnnya, mk aku xsuka rmbut lurus n Mr. B pun xsuka sgt2 kalau aku rebond rmbut. dia kata x natural ! haha... so aku ikut la 2 org kesayangan aku ni...

( for me, agak cute la kalau wt perm kecik2 ni ) hehe...sbb muka aku sgt bolat... ngeh3!

No comments:

Post a Comment

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by