Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Saturday, January 1, 2011

♥ hepi new year ♥

huhu...hepi new year bloggers !


wlupun dh stgh ari dh masuk tahun 2011 tp xterase plak cz smlm aku xleh celebrate new year coz dlm bas otw balik UTHM ! waa sedey2 ! huhu.. tp puas ati jugak cz smlm my b spend masa dgn aku dri pkul 2 ptg smpai la aku naik bas pkul 10.30 mlm. kire celebrate new year awal la..hehe.
sebut psal new year, mesti automatik teringat pasal azam kn. xtau la aku ni. boleh ke aku capai azam thn ni..hehe xpe la, org len berazam, aku pun join jgk le.. huhu.

Azam 2011 aku :

1. smoga dapat mnghadapi hubungan 2011 bersama b dgn btambah2 kasih syg antara kami n diberkatiNya.



2. tingkatkan prestasi, bljr lebih rajen coz aim nk dptkn adiah lebih bsar dari b kalau dpt result ok... hehe. ade plak aku ni kna umpan baru nk bljr..truk kn.. tp xksh la.. sem 1 dh dpt c3 pink.. hehe suka sgt. tQ syg...




3. kurangkan tido lepas abeh kelas..hak3.. ade ke azam cmni.. lntak la.. azam aku.. hehe. sbbkn aku kuat tido le result xgempak..huhu..pdn muka



4. kurangkan kontroversi... haha mcm melodi lak. mksud aku boo lyn kt bnde2 remeh ni.. haha jgn amik peduli le.. wt je hal ko k ? huhu

k la.. nnti aku nk gtau psal prkara2 yg trjadi di 2010 yg buatkn aku terkesan.heh..daa



1 comment:

  1. anda di tag ke http://www.izamirridzwan.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by