Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Wednesday, January 4, 2012

another 18 days to E-day


ok,

tgk x tajuk entry tu? kalau baca dri situ brmakna korg mesti pikir aku dh settle suma kn pasal E-day aku ni...

tp malangnya....

satu hape pun belom ! sbb skrg aku tgh bz dgn final exam...tghari td aku baru abeh killer paper...eng. math 3.... bygkan 3 killer paper berderet2 3 ari lpas... dh mcm org gila aku rasa lpas kuar dwn DTII td...

ok, berbalik psal E-day aku ni... aku punya la xmo pkir lg tkut gnggu exam aku...smpai Mr. B tepon, aku ckp, jgn ckp psal ni lg bleh x? hahaha pdhal dia dh tkut dh sbb xbrp lma dh... mk aku pun dh xtido lena duk pikir menu apa utk hari tu, mk aku dh pgil org kg... tp aku????

hahaha konon smangat exam la kn... skrg baru aku bleh pkir sbb killer paper dh abeh, pasni ada lg 4 paper tp xla berat sgt subjek tu...

aku abeh paper khamis dpn... ari sabtu balik, trus nk gi beli brg utk hntaran... sbb aku dh xda msa... ada lg seminggu ja... naseb baik mini pelamin, makeup, accesories suma dh booking.... yg tgal hntran n kalau rajen le aku wat door gift ye...hehehe..

dulu bukan main berangan lg kalau aku tunang, semua nk wat sendiri, last2 semua aku booking je...hahahaha...xpe2, kawen t aku wat sendiri ye...

ok, la... nnti aku bgtau la knp tetiba jd tunang awal ni...ari tu mula2 igt nk wat feb ni. pastu tgguh plak sbb ayah bru meninggal, pastu jd plak... huhu...nnti aku gtau ye.. :)

daaa....

2 comments:

  1. waahhh. salmi nak bertunang dah. bestnyeee. Tahniah. ;)

    nanti salmie wat review yea ttg sume. lina nk wat rujukkan nnt bila lina tunang. hehe.

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by