Tolong Klik, Nak Pergi Bercuti :)

Tuesday, January 10, 2012

E - day : Misi Mencari Barang utk DIY Hantaran


Salam....

ok, hari ni mengantuk sgt taw. semalam balik dari test terus tengok movie cite A-TEAM... amik dari roomate, FIZAH... best giler smpai xsedar aku sorg je xtido lg... lastly tido kul 4pg. sedar je arini pkul 11 pg lebih...hehe ( xpyh bgn subuh ok, MC).

Hmm esok ptg ada exam Technical Writing..satu haper pun xstudy lg ni..hehe...wat mcm pro English je kn aku ni..hehe.. tp xpa la..japgi mlm aku study pulun ye..huhu..

Ok, xsabarnya nk balik kg n uruskan pasal majlis pertunangan aku nnti ( 22.1.12 ). Bakal tunang aku a.k.a Mr. B (lpas tunang nk pgil aper lak ek...hehe) akan dtg amik brg aku..mklum la student kn... abeh sem ja belambak brg nk bwk balik. dh la aku ni xbrp sehat, so dgn rela hatinya Mr. B nk dtg sini amik aku jumaat ni..

Alang2 dia dh smpai sini, org ckp kt Ayer Itam ada kdai borong barang kawen kn? so aku nk try ajak Mr. B usha2 kt sana mna tau ada yg bkenan di hati nnti.. maybe ari Sabtu kut bru pegi, kesian lak kt dia penat drive jauh2 kn. bg dia relax dlu...

Xda idea lg nk beli apa nnti, kna tenang2 dlu then draft la nk wat mcm mna hntaran tu nnti kn...hehe..

ok la, nnti aku review ye segala tntang E-day ni...( tp xla wat mjlis besar pun sbb aku bru je kehilangan ayah)...

p/s : nseb baik ayah sempat jugak jumpa n sembang n bg pesanan kt bakal Tunang aku...rindu ayah.... :(

2 comments:

  1. Salmie, dah nk bertunang yea, moga berjalan dengan sempurna, take care, kene jaga, darah manis, hehehehe...

    ReplyDelete
  2. ye kak emme hehe, 22.1.12 ni insyaallah...
    lepas ni kna lebih berhati2 la kn? bnyk dugaan lps ni...hehe

    ReplyDelete

bg pendapat =)

leave your link here and i'll drop by